Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stordalens lyxsemester med svenska pojkvännen

Emilie Stordalen. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVÄLLPOSTEN
Petter Stordalen. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: Instagram
Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN

Här är familjen Stordalen på lyxsafari – i afrikanska Botswana.

På en bild som Emilie Stordalen, 27, lagt upp på sin Instagram syns hon tillsammans med svenske pojkvännen Jens Bredberg, 36, pappa Petter och syskonen.

”Jag tog med mig barnen på utflykt”, skriver Petter Stordalen om bilden.

Hotellmogulen och entreprenören Petter Stordalen är känd för att jobba. Så också hans barn med dottern Emilie Stordalen i spetsen som sedan i fjol står redo att ta över miljardimperiet. Det efter att Petter skrev över sitt bolag Strawberry Holdings med tillgångar värderade till 25,7 miljarder svenska kronor.

Men det finns även tid för semester. På en nyligen tagen bild från Botswana, som publicerats såväl på Petters som på Emilies Instagram-konton, ses familjen sitta i en jeep, ute på safari på den afrikanska slätten. 

”Jag tog med mig barnen på utflykt”, skriver Petter Stordalen i inlägget som han taggat med #safari och #familienpåtur. Bilden är tagen i det skyddade naturreservatet Moremi game reserve som på den egna hemsidan beskrivs med orden ”ett orört safari-paradis” och ”autentisk lyxig safari”.

https://www.instagram.com/p/Bv65R04AGmd/

Petter har också laddat upp en video där han, sönerna och Jens Bredberg sjunger låten ”The lion sleeps tonight” från Disneyklassikern ”Lejonkungen”. 

Däremot verkar inte Gunhild Stordalen, som är gift med Petter, vara med på semestern. Hon är åtminstone inte med på några bilder.

Safari och elefanter

Emilie Stordalen har i sin tur laddat upp en bild på ett badkar i som ser ut att vara gjort av guld. På en annan bild ses hon stå ute i naturen, med elefanter gående i bakgrunden.

Det var för några veckor sedan som den norska tidningen Verdens Gang kunde berätta att Emilie Stordalen och Jens Bredberg från Alingsås är ett par. Något som Bredberg bekräftat för GT.

 Petter Stordalen själv tokhyllar sin dotters val av pojkvän:

– Det här är han som ska säkra nästa generation! Det finns stort tryck på Jens här. Jag har ju sagt att allt det bästa, utöver mina barn, har jag från Sverige: min hund, alla hotell och inte minst min framtida svärson, sa Petter Stordal till den norska tidningen.

https://www.instagram.com/p/Bv_HGvtorXm/

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!