Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Storbråk i Göteborg – 20-30 inblandade

Foto: Google Maps

Polisen fick larm om att mellan 20 och 30 personer var inblandade i ett bråk vid en skola i Göteborg på tisdagskvällen.

Flera av personerna ska ha varit maskerade, enligt polisen som skickade flera patruller till platsen.

– Men ingen ville prata med oss eller anmäla något brott, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region väst.

Samtidigt larmades polisen till ett bråk vid Stora teatern.

Enligt larmet som kom till SOS uppgav flera personer att det var ett flertal personer som var med i ett större bråk vid Skälltorpsskolan.

Vittnesuppgifter talar om mellan 20-30 personer, eventuellt tillhyggen, uppger polisen.

– Det har varit bråk kring en fotbollsmatch. Det är både unga och gamla som varit inblandade, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region väst.

Flera polispatruller och även ambulans larmades till platsen.

– Vi skickade väldigt mycket folk dit, det lät som ett mindre inbördeskrig inledningsvis. Men när vi kom till platsen var det ingen som ville prata med oss. Ingen vill anmäla något brott, fortsätter Stefan Gustafsson.

Larm om ytterligare ett storbråk

Polisen känner inte till om någon har skadats i samband med bråket. Ingen skadad person har hittats på platsen.

Vid 19.45-tiden uppgav Stefan Gustafsson att det samtidigt kommit larm om ytterligare ett bråk, nu vid Stora teatern i Göteborg.

– Det har varit så under eftermiddagen och kvällen. Polisen åker kors och tvärs och försöker se vad som inträffat, men när vi kommer fram vill ingen prata om vad som hänt eller varför, säger han.