Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Storbråk vid Nordstan – två personer fördes till sjukhus

En person har knivskurits i ryggen och en person har fått en flaska i huvudet i samband med ett storbråk utanför Nordstan.

Cirka 15 personer ska ha varit inblandade i bråket under fredagskvällen, enligt de första uppgifterna.

– Ingen är gripen. Vi är där för att se om vi kan hitta några spår, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst vid 23.30-tiden.

Larmet kom till polisen strax innan 23-tiden på kvällen, vilket GP först skrev om. Händelsen inträffade på Gustaf Adolfs torg.

När polisen väl kom fram till platsen var bråket avslutat.

– Det var bara de skadade kvar. De andra hade tagit sig mot Brunnsparken, mot den station som är när man kommer ut från Nordstan, säger Johan Ljung.

Skadade personer har förts till sjukhus

Enligt uppgifterna från SOS Alarm var det cirka 15 personer inblandade.

De skadade personerna har förts till sjukhus. Vid 04-tiden meddelade polisen att en person är allvarligt skadad, men att ingen har livshotande skador efter bråket.

Enligt polisens uppgifter verkar de inblandade känna varandra. Det är oklart om det rör sig om två grupper eller en grupp personer som var delaktiga i bråket. Polisen har inte hela bilden klar för sig.

Händelsen rubriceras i inledningsskedet som grov misshandel.