Stopp på E6 efter singelolycka

Publicerad

En singelolycka inträffade under onsdagskvällen på E6 i Varberg. 

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen.

– Det är en personbil som har kört in i mitträcket, säger Andreas Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten Väst.

Olyckan inträffade i södergående fil vid 20.30-tiden.

– Det är en personbil som har kört in i mitträcket, säger Andreas Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten Väst.

Bilen står i mitträcket, enligt räddningstjänsten.

– Det har varit stopp i norrgående fil eftersom alla enheter från räddningstjänst och ambulans kom norrgående ifrån. Just nu håller de på att öppna i norrgående för att stänga i södergående en liten stund, säger Andreas Karlsson vid räddningstjänsten.

En person till sjukhus

En person färdades i bilen. Föraren fick föras till sjukhus med ambulans. Enligt polisen är skadeläget oklart.

Vid 21-tiden meddelade polisen att trafiken flyter på förbi olycksplatsen i reducerad fart. Bilen kommer att behöva bärgas från platsen.

Lovisa Waldeck
Lovisa Waldeck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER