Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vinn VIP-biljetter till Sveriges EM-matcher

Sveriges Valter Chrintz jublar under EM-genrepet. Får han göra det igen i Scandinavium? Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN
Kim Ekdahl Du Rietz laddar för EM. Gör du det också? Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN

Vill du se Sveriges matcher i handbolls-EM med polarna, inklusive middag i Scandinavium? 

Nu har du chansen! 

Följ GT på Instagram, svara på frågan under senaste bilden – och var med och tävla. 

Sveriges gruppspelsmatcher spelas i Scandinavium i Göteborg och biljetterna innefattar VIP-band, bra sittplatser och middag.

Så här gör du för att tävla:

1. Följ GT:s instagramkonto, du hittar det på namnet @gtjustnu, svara på frågan under den senast upplagda bilden och mejla ditt svar till: redaktionen@gt.se
Skriv ”Tävling” i ämnesraden.

2. Inkludera ditt fullständiga namn, telefonnummer och adress, samt vilken match du föredrar att gå på (se nedan). 

3. Vinnarna meddelas i helgen via mejl och telefon (för fredagsmatchen dras en vinnare bland de rätta svaren under torsdagskvällen). 

 

Här är matcherna du kan vinna biljetter till: 

Fredag 20.30

Sverige-Schweiz

Söndag 18.15

Sverige-Slovenien

Tisdag 20.30

Sverige-Polen

Fakta:

Vinnarna erhåller två platser i VIP-loungen i Scandinavium i Göteborg, samt inträde till matchen, middag och dryckesbiljetter. Vinnaren meddelas via telefon eller mejl. 

 

Anställda på GT eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen. Vinsten kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. 

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vi behandlar endast dina personuppgifter för genomförandet av tävlingen och för att vi ska kunna distribuera vinster till vinnare. Efter att tävlingen avslutats och priserna lämnats ut raderar vi personuppgifterna från våra system.