Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Varbergs lagkapten klar för Sundsvall

Foto: Jan Wiriden
Foto: Daniel Stiller / Bildbyrån

Nu är det definitivt: Robin Tranberg, 22, lämnar Varbergs Bois.

Mittfältaren har skrivit på för ett treårskontrakt med Gif Sundsvall.

– Dels kul att få chansen i allsvenskan och dels att det är just Gif Sundsvall som enligt mig är ett väldigt bra lag, säger Tranberg till klubbens hemsida.

Efter två säsonger i klubben lämnar Robin Tranberg Varbergs Bois. Mittfältarens kontrakt går ut och han går därmed som bosman till sin nya klubb: Gif Sundsvall.

– Nu har jag tagit klivet upp i allsvenskan och det är klart att jag önskar att få speltid. Gör jag mitt så hoppas jag det räcker och sen så önskar jag så klart att laget tillsammans kan ta en bättre placering än förra året. Som spelare skulle jag beskriva mig själv som en slitvarg med ett bra passningsspel och bra spelförståelse, säger Robin Tranberg till Sundsvalls hemsida.

Skrivit på ett treårskontrakt

Varbergs lagkapten har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2018. Något som gläder norrlänningarnas sportchef Urban Hagblom:

– Det känns glädjande att vi kommit överens med Robin om en framtid i Gif Sundsvall och han kommer bli en viktig pusselbit för oss inför allsvenskan 2016. Robin är en väldigt allround spelare som vi kan nyttja på flera positioner och det ska bli spännande att följa hans utveckling, säger han till hemsidan.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!