Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Väntas ta över: ”Vi är nära en lösning”

Andreas Hedlund.Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN
Andreas Elf.Foto: BILDBYRÅN

Mullsjö har planerat att presentera sin nya SSL-tränare i helgen.

Enligt uppgifter till SportExpressen talar mycket för att det blir en internlösning med Andreas Hedlund som huvudansvarig.

Den 1 november meddelade Mullsjö att de bryter med sin nya tränartrio Ulf Hallstensson, David Gillek och Lisa Eskils. Detta skedde bara nio omgångar in på innebandysäsongen.

David Gillek fick frågan att ta över som huvudtränare, men valde att tacka för sig.

Ulf Hallstensson har sedan dess tagit över Kais Moras damlag medan Gillek gjort comeback som spelare - hos värsta rivalen Växjö. 

Samtidigt har Mullsjö haft fjolårstränaren Andreas Elf som en tillfällig lösning.

På söndag ställs laget mot Visby och då gör Elf sin sista match.

Andreas Hedlund tar över Mullsjö

Efterträdaren är i praktiken klar.

 - Vi är nära en ny lösning och vi kommer presentera den, jag hoppas verkligen under helgen, sa sportchefen Jesper Axell till Innebandymagazinet under torsdagen.

- För mig är det ett väldigt meriterat namn. Det är ett väldigt bra namn och helt rätt namn för just den här situationen. 

Enligt uppgifter till SportExpressen väntas den förre landslagsspelaren Andreas Hedlund ta över - om inget oförutsett händer i sista stund.

Hedlund har spelat i både Jönköping och Mullsjö. De senaste säsongerna har han funnits med i bakgrunden, som bland annat fystränare, i Mullsjö.

Andreas Hedlund har gjort 32 landskamper för Sverige och var med och vann ett klassiskt VM-guld i Globen 2006.

Mullsjö parkerar på sjunde plats i SSL-tabellen efter tolv spelade omgångar.