Foto: Magnus Liljegren/All Over PressFoto: Magnus Liljegren/All Over Press
 Foto: Magnus Liljegren/All Over Press
Foto: Petter Arvidson / BildbyrånFoto: Petter Arvidson / Bildbyrån
 Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån

U21-hjälten på väg bort – hit kan han flytta

Publicerad

Sebastian Holmén, 23, kan vara förlorad för Elfsborg.

Enligt Fotbollskanalen är U21-guldhjälten från i somras på väg till Dynamo Moskva.

Ersättaren kan heta Walid Atta, 29.

Sebastian Holmén valde i somras att inte förlänga sitt kontrakt med Elfsborg och många spekulerade då i att mittbacken skulle vara på väg bort.

Nu skriver Fotbollskanalen att Holmén, som vann EM-guld med U21-landslaget förra året, är på väg till Dynamo Moskva.

Nära överenskommelse

Elfsborg och den ryska klubben ska vara nära en överenskommelse och sedan väntar läkarundersökning innan en övergång kan bli verklighet.

Dynamo ligger elva i den ryska ligan och har fyra poäng ner till negativ kvalplats.

Atta nära Elfsborg

Skulle Holmén lämna Elfsborg måste klubben hitta en ersättare på mittbackspositionen.

GT har tidigare skrivit att såväl IFK Göteborg som Elfsborg och Bröndby är intresserade av att värva Walid Atta, 29, som lämnat turkiska Genclerbirligi. Enligt Fotbollskanalen är Atta nu närmast Boråsklubben.

GT har sökt Sebastian Holmén för en kommentar.

Hector Junelind
Hector Junelind

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag