Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tunga beskedet: Kaptenen lämnar

Steven Old flyttar till London. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Gais har en jobbig säsong. 

Och nu kommer nästa smäll – lagkaptenen Steven Old lämnar klubben direkt. 

– Steven är en mycket bra person och spelare och vi tackar honom för riktigt fina och härligt viljestarka insatser i Gais, säger ordföranden Tomas Andersson. 

Mittbacken flyttar hem till London på grund av familjeskäl. Kontraktet med Gais bröts under tisdagen. 

– Då Stevens fru bor och vill bo i London och när paret nu skall få sitt första barn är det en självklarhet att tänka med hjärtat när han frågat om möjligheten att få flytta hem. Oavsett Stevens stora betydelse för Gais, är det naturligt för Gais att bistå hans önskan, säger ordförande Tomas Andersson till klubbens hemsida. 

Steven Old gjorde två säsonger i Ljungskile innan han inför säsongen 2016 skrev på för Gais, där han snabbt blev en uppskattad profil tack vare sin kompromisslösa spelstil. 

Old: "Nu när min lille pojke är på väg..."

– Jag vill tacka Gais för att klubben har förståelse för situationen. Det var inget lätt beslut att fatta. Även om fotbollen är en stor del av mitt liv så finns det inget som överträffar familjen. Jag och min fru har levt ifrån varandra sedan 2013, och nu när min lilla pojke är på väg är det dags att återvända hem, säger mittbacken till klubbens hemsida.

– Jag vill tacka klubben, supportrarna och mina lagkamrater för de här 18 månaderna. Jag kommer att stötta Gais så länge jag lever. 

Förlusten mot Brommapojkarna senast blev Steven Olds sista framträdande i Gaiströjan. 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!