Foto: Anders Wejrot
 Foto: Anders Wejrot

Hysén skänker Kina-
pengar – till fansen

Publicerad

Blåvitt kommer spela sina cupmatcher på Bravida Arena.

Nu uppmanar storstjärnan Tobias Hysén fansen att se matcherna på plats på Hisingen.

"En krona per åskådare till tifofonden!!" twittrar nyförvärvet.

Den 21 februari möter IFK Göteborg Degerfors på Bravida Arena. Även cupmötet mot Halmstads BK den 6 mars kommer spelas på Häckens ordinarie hemmaarena.

"Tobbe" vill se fullsatt Bravida

Efter beskedet twittrade Tobias Hysén, som spelat i kinesiska Shanghai de två senaste säsongerna, en uppmaning till IFK-fansen:

"Cupmatcherna på Bravida!! Vad man än tycker om det, så utmanar jag er att fylla arenan. En krona per åskådare till tifofonden!! #fullsatt" skriver den 33-årige anfallaren på mikrobloggen.

Hyllas av supportrar

Inlägget har redan delats 189 gånger - och hyllats av massvis av fans.

"Du får fanimej en fullvuxen man att vara nära tårarna mitt under På Spåret. Snyggt Tobbe!", skriver en supporter.

Det hänger alltså på er supportrar hur mycket Hysén kommer punga ut till tifofonden.

Eric Nilsson
Eric Nilsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag