Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tobias Hyséns dom mot familjens tv-serie: ”Fejk”

Tobias Hysén.Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Glenn Hysén.Foto: HENRIK JANSSON
Foto: HENRIK JANSSON

Tobias Hysén, 36, nobbade dokusåpan ”Hyséns”.

Nu berättar fotbollsstjärnan varför.

– För mig blir det fejk, säger han till GT.

Glenn Hysén är huvudperson i Kanal 5:s realityserie ”Hyséns”.Foto: HENRIK JANSSON

”The Osbournes”, ”Familjen Kardashian”, ”Wahlgrens värld”, ”Parneviks” – och ”Hyséns”. 

Realityserien om familjen Hysén rullar just nu varje vecka på Kanal 5 och i programmet får tv-publiken följa med in i kändisfamiljens vardagsliv.

Glenn och Anton syns flitigt i rutan.

Men GT kunde i ett tidigt skede berätta att Tobias Hysén, anfallare i IFK Göteborg och före detta landslagsspelare, inte kommer att finnas med i tv-serien.

Den 36-årige fotbollsstjärnan fick frågan, men valde att tacka nej. 

Han poängterar att han inte har något emot tv-serien, men säger att han själv helt enkelt inte är intresserad av att vara med.

– Jag vill inte ha de här uppställda situationerna där man låtsas. Lek med tanken att man var med i den där husbilen (i ett avsnitt åker Glenn och Anton och campar) – det hade blivit så stelt. Jag har inget behov av att vara med där, säger Tobias Hysén och skrattar.

Tobias Hysén.Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

 

”Det där gör han aldrig annars”

Vad säger du om tv-serien?

– Jag har sett lite grann… Vad jag tycker? För mig blir det fejk. Jag vet ju hur allting har gått till. De har blivit tillsagda: ”I dag gör vi det här och det här…”

Tobias Hysén utvecklar:

– Det är inte så att de åker med farsan och så gör han det han gör en dag. Det är inte så att han åker och hoppar fallskärm någon gång ibland eller sätter sig i en jävla husbil och åker på semester. Det gör han aldrig.

– På så sätt blir det fejk för mig. Men jag fattar att man måste göra så för att det ska bli en serie överhuvudtaget. Det är inte det jag menar, men jag behöver inte titta på det.

I premiäravsnittet av ”Hyséns” i Kanal 5 hamnade Glenn i ett bråk med sonen Anton och dottern Annie när de skulle prata ut om den ansträngda relationen mellan barnen och Glenns sambo Camilla.Foto: KANAL 5

 

”Vet inte om jag hade gjort det”

Kan du titta och garva åt det?

– Jag kan garva åt vissa situationer och åt att farsan är som han är. Han är den som är sig själv i alla lägen. Man kan tycka vad man vill om det, men han har ju en härlig personlighet. I små doser klarar man av det (skratt). En gång i veckan i en timme kanske man löser, men det blir annorlunda om man har med honom att göra hela tiden, haha, men det har jag ju inte heller.

Hur har uppståndelsen påverkat er?

– Mig har den inte påverkat någonting. Frågar folk brukar jag bara säga att jag inte tittar. Jag är ju inte med i serien och kollar inte så mycket heller. 

Tror du att serien går hem i stugorna?

– Det kan den nog göra. Det händer ändå grejer och farsan är som han är. Han är rätt rolig att ha att göra med och är helt bekymmersfri. Men jag har förstått att de har haft lite djupare samtal och där har han det ju svårt. Då blir det en situation som han aldrig hade satt sig i annars – och på ett sätt är det bra för det tvingar fram något. Men jag vet inte om jag hade valt att göra de grejerna inför en kamera kanske…

”Hyséns” sänds 21.00 på måndag kväll i Kanal 5 och kan även ses i Dplay.