Adil Titi i Blåvitt-tröjan. Foto: BILDBYRÅN
Adil Titi i Blåvitt-tröjan. Foto: BILDBYRÅN

Talangen skriver kontrakt med IFK

Publicerad

IFK Göteborg plockar upp en stor talang.

18-årige mittfältaren Adil Titi har nu skrivit på ett kontrakt med A-laget.

– En mycket lovande spelare som vi har stora förhoppningar på i framtiden, säger sportchef Mats Gren till klubbens hemsida.

I höstas skrev Jake Weisbrod på ett så kallat U-kontrakt med IFK Göteborgs A-lag.

Nu har 18-årige mittfältaren Adil Titi gjort detsamma.

Ett upplägg som innebär att duon får träna med A-laget samtidigt som de också får möjlighet till spel i Elit 1.

"Långsiktig möjlighet"

 – På det här viset får de båda en långsiktig möjlighet att ta steget upp fullt ut, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren.

Avtalet löper över tre år och förhoppningen från IFK Göteborgs sida är alltså att det under tiden ska rendera i ett ordinarie A-lagskontrakt.

 

LÄS MER: 15-åringen provtränar med Blåvitt

Relaterade ämnen
Oskar Lindwall
Oskar Lindwall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag