David Boo Wiklander. Foto: Peter Holgersson
David Boo Wiklander. Foto: Peter Holgersson

Svensk mästare kan
bli kvar i allsvenskan

Publicerad

Kapitalrådgivning, Öis – eller J-Södra.

Nu har ytterligare ett alternativ seglat upp för David Boo Wiklander, 31.

– Vi har fört diskussioner, säger mittbacken till Jnytt.

Den 3 januari skrev GT för första gången om Örgrytes intresse för den tidigare mästarbacken från IFK Norrköping – David Boo Wiklander.

31-åringen har också öppnat för att avsluta karriären – för att helt fokusera på jobbet som kapitalrådgivare.

Men göteborgaren har inte haft bråttom med att bestämma sig.

– Jag har fortfarande inte tagit något beslut, och grunden i det hela är att jag har fru, dotter och ytterligare ett barn på väg i februari. Så jag vill inte hasta fram något, sa han till GT för en vecka sedan.

"Blir ett litet större beslut"

En rad klubbar har visat sitt intresse, och nu kan det bli en fortsättning på fotbollskarriären – hos den allsvenska nykomlingen Jönköpings Södra, det uppger Jnytt.

– Ja, det stämmer. Vi har fört diskussioner, säger mittbacken själv till sajten.

Så sent som i går pratade han med den tidigare Peking-lagkamraten Viktor Rönneklev, nu i J-Södra, men han vill allt jämt inte skynda fram ett beslut om framtiden.

– Oavsett var det tar vägen så blir det ett litet större beslut.

GT har sökt David Boo Wiklander.

Tim Öberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag