Rasmus Dahlin är tillbaka. Foto: Tommy Holl / IBLRasmus Dahlin är tillbaka. Foto: Tommy Holl / IBL
Rasmus Dahlin är tillbaka. Foto: Tommy Holl / IBL
Foto: MATS ÅSTRAND / TTFoto: MATS ÅSTRAND / TT
 Foto: MATS ÅSTRAND / TT

Frölundas besked om Rasmus Dahlin

Publicerad

Ett annorlunda missöde väntade supertalangen Rasmus Dahlin, 17, efter JVM i Buffalo.

Hans hockeyutrustning fastnade i Köpenhamn – och medverkan i Frölundas match mot HV 71 var länge oklar.

Men nu nås klubben av ett glädjebesked – 17-åringen kommer till spel.

Inte nog med att Sverige föll tungt i den dramatiska JVM-finalen mot Kanada.

Rasmus Dahlin skulle åka på ett nytt bakslag när han reste hem från Buffalo.

Hans hockeyutrustning fastnade nämligen längs vägen – och stjärnan har inte kunnat medverka på Frölundas träningar de senaste dagarna.

Och medverkan i matchen mot HV 71 hängde på en skör tråd.

 

LÄS MER: Nyförvärvet debuterar för Frölunda

"Har ovanliga knölar på fötterna"

– Han kan inte spela i lånad utrustning för han har specialgjorda skridskor. Rasmus har lite ovanliga knölar på fötterna, och utan att ge en tonåring komplex så får han jobba lite med att forma sina skridskor, berättade Roger Rönnberg för GT i går.

Men nu nås Frölunda av ett glädjebesked – utrustningen har kommit och 17-åringen är spelbar i kvällens match i Jönköping.

Samtidigt kommer Frölundas nyförvärv Jan Mursak att göra debut i kväll.

 

LÄS MER: Lias Anderssons skadedom

https://twitter.com/frolunda_hc/status/951429343170957312
Relaterade ämnen
Oskar Lindwall
Oskar Lindwall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag