Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Superettan-tränare till sjukhus – efter olycka

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Foto: / BILDBYRN

Gais nya tränare Bosko Orovic har förts till sjukhus efter en trafikolycka.

– Jag kan bara tänka på hans tillstånd och hans familj, säger Gais ordförande Tomas Andersson.

Det var vid 16-tiden på onsdagseftermiddagen som Gaistränaren Bosko Orovic var med om olyckan. Han åkte med sin vespa i centrala Göteborg där han blev påkörd, vilket GP var först med att berätta. 

– Han ringde till mig för ett par timmar sedan och berättade att han låg på sjukhus. Jag vet inte alla detaljer och exakt vad som hänt men jag vet att han har skadat benet, säger Tomas Andersson och tillägger:

– Det enda som är viktigt är att det går bra med Bosko, allt annat är av mindre betydelse. Han är i läkares händer och vi tänker på honom och hans familj, säger Andersson.

Ska börja 16 juli

Så sent som i måndags presenterades Bosko Orovic som ny huvudtränare i Gais. Ett uppdrag som han tar över efter Patrik Ingelsten som temporärt klivit in i rollen efter att Benjamin Westman sparkats i början av juni.

Orovic har skrivit på ett 2,5 års-kontrakt med superettanklubben och tanken är att han ska påbörja sitt nya uppdrag den 16 juli.

Sedan ett år tillbaka har han varit tränare i division 1-klubben Utsikten och Göteborgsprofilen har sedan tidigare också tränaruppdrag i Qviding, Syrianska och Gunnilse på meritlistan.