Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnorna spökar ut sig på Halloween


Sociala medier svämmar i dagarna över av idrottsprofiler som spökar ut sig.

Allt från amerikanska världsstjärnor som LeBron James och Floyd Mayweather till svenska som Henrik Lundqvist och Erik Karlsson.

Den ena utstyrseln bättre än den andra.

Känner du igen idrottsstjärnorna i sina Halloween-kostymer?

Henrik Lundqvist, 35, ishockey

Henrik Lundqvist har inte lagt ut något eget Halloween-foto i år, men på sociala medier florerar bilder på "Kungen av New York" – som Ikea-påse. Lundqvist, som är något av en stilikon och enligt Sports Illustrated en av världens bäst klädda idrottare, tar därmed fasta på sina svenska rötter.

https://twitter.com/NHLonNBCSports/status/925396692261842947

Erik Karlsson, 27, ishockey

Förra året var han utklädd till balettdansör, inspirerad av "Black Swan". I år anammar Erik Karlsson och hans fru Melinda "Star Wars"-tema på Halloween. Den svenske NHL-stjärnan, med förflutet i Frölunda, klär ut sig till prinsessan "Leia" medan Melinda drar på sig "Darth Waders" uniform och ett lasersvärd i handen. Bilden har fått nära 40 000 likes på nio timmar.

https://www.instagram.com/p/Ba7k6ihg0X2/?taken-by=erikkarlsson65

LeBron James, 32, basket

LeBron James tar Halloween seriöst och lägger varje år ner mycket pengar och tid för att efterlikna en aktuell karaktär. Basketstjärnan har tidigare varit utklädd till bland annat ”Prince”. I år har han smyckat ut sig till närmast oigenkännlighet. På Instagram visar han upp sig utklädd till karaktären ”Pennywise” från skräckfilmen ”Det”.

https://www.instagram.com/p/Ba5VRxkBuXJ/?taken-by=kingjames

Genie Bouchard, 23, tennis

Genie Bouchard tar en tripp tillbaka till 90-talet. Med röd baddräkt klär den kanadensiska tennisspelaren och hennes kompisar ut sig till livräddarna från tv-serien ”Baywatch”.

https://www.instagram.com/p/Ba0Ygd6AgMC/?taken-by=geniebouchard

Stephen Curry, 29, basket

På en röd trehjuling trampar basketstjärnan Stephen Curry in till Golden State Warriors hemmaarena Oracle arena som "Billy the Puppet" från den aktuella skräckfilmen "Jigsaw".

https://www.instagram.com/p/Ba2ecG2A3kU/?taken-by=stephencurry30

Floyd Mayweather, 40, boxning

Floyd Mayweather bjuder sina nära 20 miljoner Instagram-följare på en show när han dansar som katten ”Sylvester” från ”Looney Tunes”. Den 40-årige boxaren, som i somras vann superfajten mot Conor McGregor och därefter la handskarna på hyllan, har gått in för Halloween i år och i dagarna tre klätt ut sig till olika karaktärer.

https://www.instagram.com/p/Ba0Bvn7gdir/?taken-by=floydmayweather

Neymar, 25, fotboll

Fotbollsvärldens dyraste spelare lämnade Barcelona för PSG till en kostnad av 2,2 miljarder kronor i somras. På Halloween svidar han om till "Jokern". Bilden fick över fyra miljoner gilla-markeringar på tolv timmar.

https://www.instagram.com/p/Ba7rJeKD6qP/?taken-by=neymarjr

Rickard Rakell, 24, ishockey

Anaheim Ducks svenske forward Rickard Rakell svidar om till "Homer Simpson". Hans flickvän Emmeli Lindkvist – bland annat känd från realityserien "Playmakers" – har förevigat ögonblicket på sitt Instagram-konto.

https://www.instagram.com/p/Ba5NqbtDyYN/?hl=sv&taken-by=emmelilindkvist

Connor McDavid, 20, ishockey

Connor McDavid är bara 20 år – men blev i somras bäst betald i världens bästa ishockeyliga när han skrev på sitt nya kontrakt (totalt 851 miljoner kronor över åtta år) med Edmonton Oilers. Till årets Halloween klär han och hans flickvän Lauren Kyle ut sig till president Donald Trump och första damen Melania. Bilden skapade debatt på sociala medier och Lauren stängde till slut av möjligheten att kommentera bilden på sitt konto.

https://www.instagram.com/p/Ba4zh8HAk2l/?taken-by=laurenkyle1

Kyle Long, 28, amerikansk fotboll

Chicago Bears hårdingar Josh Sitton och Kyle Long byter skydd mot kostym. Duon poserar här utklädda till Jim Carreys och Jeff Daniels rollkaraktärer från komedin "Dum & dummare".

https://www.instagram.com/p/BaznU0al2B4/?hl=sv&taken-by=kylelong75

Dwyane Wade, 35, basket,

Tillsammans med sin flickvän, skådespelerskan Gabrielle Union, imiterar basketstjärnan Dwyane Wade den före detta tyska musikgruppen "Milli Vanilli" och bjuder på några mer eller mindre synkroniserade rörelser.

https://www.instagram.com/p/Ba5OkMoAiaM/?taken-by=dwyanewade

Anton Hysén, 26, fotboll

Hans pappa Glenn tvekar sällan på att bjuda på sig själv. När det vankas Halloween smyckar även Anton Hysén ut sig – i år till råbarkad amerikansk fotbollsspelare.

https://www.instagram.com/p/BazFAMEh07n/?taken-by=antonhysen

LÄS ÄVEN: Stordalens varning inför Halloween