Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Som ett knytnävsslag rakt i ansiktet”

IFK Göteborgs huvudtränare Alf Westerberg.Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN

Kalmar lyckades besegra IFK Göteborg. Detta efter att Viktor Elm blivit stor hjälte med matchens enda mål i den 94:e minuten.

Efter 4–1 hemma mot IFK Norrköping senast var Blåvitt ute efter en ny trepoängare mot Kalmar. 

Något som man misslyckades med. Matchen slutade 1–0 till Kalmar i ett möte där hemmalaget också hade de hetaste lägena. Bland annat Papa Diouf vars skott i slutet av den första halvleken tog i undersidan av ribban.

Det matchavgörande målet skulle komma först i den 94:e minuten. Detta efter ett frisparksinlägg av Ismael som hittade in till Viktor Elms panna.

”Vi förtjänade det”

– Det är tur, den träffar mig på huvudet och går i mål. Sådana där lägen är svåra och det är bara att chansa. Nu gick den in och det var skönt, vi förtjänade det, säger Elm till C More.

IFK Göteborgs tränare Alf Westerberg visade sin stora besvikelse:

– Det känns som att vi får ett knytnävsslag rakt i ansiktet. Det kändes som vi hade den här poängen hemma efter att ha lyft vårt spel i andra halvlek, säger han.