Svensk basket gör storsatsning på tv. Nu kan du se Borås Basket möta Södertälje Kings i grundspelsmatchen – online. Foto: Carl Sandin
Svensk basket gör storsatsning på tv. Nu kan du se Borås Basket möta Södertälje Kings i grundspelsmatchen – online.  Foto: Carl Sandin

Satsningen: Se flera toppmatcher – online

Publicerad

Svensk basket gör storsatsning på tv. Se guldtippade Borås Basket mot Södertälje Kings i grundspelsmatchen online - för första gången någonsin.

– Det är kul när någon försöker göra något bra så klart - viktigt att man ser mer basket på alla plan, säger Magnus Stråhle, 40.

Guldfavoriterna Borås Basket och Södertälje Kings möts i en tidig duell tisdagen den 20 oktober och för första gången någonsin kan man se de spännande grundspelsmatcherna online. Genom webbtjänsten Basketplay.se kan man följa dramat på webb-tv.

– Det är kul att det dras i gång projekt som gör att Basketligan blir mer tillgänglig, säger kommunikations- och arrangemangschef Magnus Stråhle.

För västsvenskarnas favoritlag Borås Basket kan man också lägga datumen den 20 och 30 oktober, 27 november och 4, 8 och 18 december i kalendern - men på tisdag blir det alltså tidig slutspelskänsla online.

Basketkalaset online är planerat för 50 grundspelsmatcher och det är Basketsverige.se och Sportsground som satt ihop paketet.

Basketligan-passet gör att man på basketplay.se kan se de 35 spikade grundseriematcherna - 15 stycken slutspelsmatcher är också planerade fram mot vårkanten.

Magnus Stråhle meddelar också att för alla hängivna fans finns också specialpaket endast för Borås hemmamatcher.

– Som ett komplement till detta har vi själva dragit i gång ett "team pass" där den som vill följa speciellt Borås Basket kan se alla hemmamatcher till ett paketpris.

Hanna E Johansson
Hanna E Johansson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag