Foto: Daniel Malmberg/All Over PressFoto: Daniel Malmberg/All Over Press
 Foto: Daniel Malmberg/All Over Press
Foto: Carl SandinFoto: Carl Sandin
 Foto: Carl Sandin

Rönnberg rasande när Frölunda förlorade

Publicerad

HV 71 besegrade Frölunda med 5-3, efter att ha ryckt i sista perioden.

Det matchavgörande målet var dock något som upprörde Frölunda-tränaren Roger Rönnberg.

– Han är rasande, säger Niklas Wikegård i C More.

Det var HV 71 som fick inleda målskyttet i torsdagens match i Kinnarps arena. Mattias Tedenby tryckte in en retur i numerärt överläge.

Och hemmalaget skulle gå till pausvila med ledning, efter att Christoffer Törngren satt dit 2-1 med ett stenhårt skott. Men först hann Johan Sundström kvittera för Frölunda.

Mattias Tedenby var offensiv även i den andra perioden, men det var nykomlingen Pär Arlbrandt som hittade rätt först i den andra. Målet var hans andra sedan återkomsten till SHL.

"Rönnberg är rasande"

Strax innan andra periodens slut kunde Sebastian Stålberg reducera för Frölunda, och därefter kvitterade Henrik Tömmernes i början av den tredje.

Men HV kunde återta ledningen kort senare, genom Simon Önerud.

Och sedan drog de ifrån ytterligare, när Niklas Hansson prickade krysset med tio minuter kvar att spela.

I situationen var det rörigt framför målet, och Lars Johansson var skymd i målet.

– Roger Rönnberg är rasande i båset, noterade Niklas Wikegård i C More.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag