Magnus Muhrén. Foto: Niklas LarssonMagnus Muhrén. Foto: Niklas Larsson

Magnus Muhrén.

 Foto: Niklas Larsson
Johan Sixtensson. Foto: Sebastian LamotteJohan Sixtensson. Foto: Sebastian Lamotte

Johan Sixtensson.

 Foto: Sebastian Lamotte

Redo för comeback – 41 år gammal: 'Aktuell'

Publicerad

Bandylegendaren Magnus Muhrén, 41, kan vara tillbaka på isen mot Broberg i morgon.

Han är sedan tidigare registrerad för Villa, nu kan det bli spel också.

– Magnus Muhrén är aktuell för spel, säger Villa-tränaren Johan Sixtensson till klubbens webb-tv.

Magnus Muhrén, en av Sveriges bästa bandyspelare genom tiderna, avslutade egentligen sin karriär när han var med Sandviken och spelade hem SM-guld 2014.

Guldet var hans femte i karriären, alla erövrade under sammanlagt 16 säsonger hos den svenska bandygiganten.

Utöver två säsonger i Ryssland spelade Muhrén också för Gais i tre säsonger. Under första året i Göteborgs-klubben var han med och spelade upp den i elitserien, där han sedan spelade de två säsongerna Gais var med i högsta serien.

I höstas gjorde Muhrén comeback – i Villa Lidköping.

Men inte som spelare, utan som players manager.

I mitten av januari registrerades Magnus Muhrén även som spelare för Villa.

Då berättade han för NLT att han tränat lite mer än vanligt för att vara förberedd i fall det skulle behövas.

Och nu kan det alltså vara dags.

När elitserien startar om på torsdagskvällen möter Broberg hemma i Lidköping kan det bli med Muhrén på isen.

Villa har under det tre veckor långa VM-uppehållet drabbats av lite sjukdomar och då kan det bli läge för den trefaldige världsmästaren att glida ut på isen igen.

Stefan Nilsson
Stefan Nilsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag