En grön konstgräsmatta är det första som möter oss när vi kliver in i "Football Addicts" lokal ett stenkast från Kungstorget i Göteborg.
Det är bara början.
De sammanlagt 16 anställda på företaget ryms på tre våningar.
På 624 kvadratmeter.
Detta är ingen vanlig arbetsplats.
På den första våningen, "the play area", är tanken att ljudvolymen ska vara hög. Här blandas fotbollar och shuffleboard med ett långbord och kök på ett öppet våningsplan.
På andra våningen: kontor med en speciell, tyst avdelning för programmerare. Lite längre bort: ett tv-spelsrum med läktare.
På våning tre hittar vi en relaxavdelning, ett bibliotek – och ett bollhav.
– Bollhavet var "den bästa sämsta idén", som en av våra programmerare sa, säger vd:n Patrik Arnesson.
300 000 användare – på en månad
Han är 29 år och har tillsammans med Erik Heinemark skapat en applikation som spridit sig som en löpeld världen över.
Appen heter "Forza Football", släpptes i februari 2012 och bygger på att fotbollsintresserade personer världen över ska kunna följa alla ligor, få påminnelser när favoritlaget spelar match eller gör mål och titta på videoklipp från matcherna på ett och samma ställe.
På en månad fick den över 300 000 användare.
– Det var verkligen inte något vi hade väntat oss. Men grejen för oss då var inte att den hade 300 000 användare. Det hade räckt om de hade varit 50 000... För första gången hade vi byggt en produkt som folk faktiskt använde!
– Dessförinnan hade vi suttit i två år med en fotbollswebbsida som blev superdålig. Det var ingen som använde den. Därför var det kul att vi lyckades med en app.
"Annonserna ska tillföra ett värde"
Det är nu två veckor sedan företaget bakom succén "Forza Football" flyttade in i sina nya lokaler.
I dag har appen 2,8 miljoner användare.
I fjol omsatte företaget 14 miljoner kronor och gick med 700 000 i vinst – men i år väntas siffrorna bli betydligt högre än så.
– Vi kommer förmodligen att omsätta runt 25 miljoner i år, men vi försöker inte vinstmaximera verksamheten. När vi till exempel ser på annonser så vill vi att de ska tillföra ett värde till användarna. Det är den stora skillnaden mot hur många andra ser på det. Går du in på en match i vår app så får du odds som hör till just den matchen, förklarar Patrik Arnesson och fortsätter:
– Många tror att vi är ett betalfinansierat bolag – "IT-bubblan all over" igen – men faktum är att vi aldrig har tagit in kapital i bolaget. Vi är helt självfinansierade, vilket vi har kämpat mycket för att kunna vara. Vi är väldigt anti det här med att du ska starta upp ditt bolag och sen sälja det.
Inga chefer
– Här försöker vi se det utifrån ett hundraårsperspektiv. Vi ska jobba här i resten av våra liv. Då tänker man också helt annorlunda. Hur skapar vi världens bästa arbetsplats? Vi har till exempel inga chefer utan vill skapa en miljö där alla anställda ska kunna fatta beslut om allting. På så sätt blir vi mer innovativa.
Sedan starten för tre och ett halvt år sedan har mycket förändrats. Inte bara har företaget flyttat till sina nya lokaler. I dag handlar appen inte enbart om att samla in resultat och tabeller – utan användarna ska även kunna påverka.
Via omröstningar, som matchens bästa spelare, skapas en interaktion vilket ska ge ytterligare en dimension till alla fotbollsmatcher.
"Tycker det är så kul"
– Vi frågar även supportrarna om de har förtroende för sin tränare, ordförande och spelartrupp. Tittar du på till exempel IFK Göteborg, så ser du att siffrorna är väldigt höga där.
Patrik Arnesson programmerar inte själv. Hans jobb är, som han uttrycker det, "att hålla programmerarna glada".
– Jag är kanske på jobbet tolv timmar om dygnet, men det är för att jag tycker att det är så kul. Det viktiga är egentligen inte hur många timmar vi är här, det viktiga är vad vi får ut av de timmarna.
– Vi vill bygga en stabil verksamhet och ta den här appen från 2,8 miljoner användare till 200 miljoner.
Vill demokratisera fotbollen
Men Patrik Arnesson har ett ännu större mål.
– Vi vill demokratisera fotbollsvärlden. Det är hela vår vision, men det är ett "never-ending mission". Vi tycker att det är för få personer som har alldeles för mycket att säga till om inom fotbollen. Fifa-skandalen är det senaste exemplet. Vi gjorde en undersökning precis innan Sepp Blatter skulle ställa upp för omval och 86 procent av de som svarade sa att de inte hade förtroende för honom. Både The Guardian, Mail Online och Reuters uppmärksammade den omröstningen.
– När Blatter sedan avgick var faktiskt det första han sa att han inte hade förtroende från fansen. Vi kanske spelade en liten, liten roll i att han inte är kvar på den posten nu, säger Patrik Arnesson med ett leende.