Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Örgrytes bakslag inför ödesmatchen

Örgryte har drabbats av en tung smäll inför ödesmatchen mot Mjällby.

Anfallsstjärnan William Atashkadeh har fått sin skadedom – och blir borta i tre månader, enligt GP.

Dessutom är Johan Elmander ett stort frågetecken.

– Vi får se hur det känns för honom i morgon, säger Öis-tränaren Sören Börjesson.

En ödesmatch av stora mått väntar för Öis.

Efter 1–2-förlusten på Strandvallen i onsdags krävs en seger på Gamla Ullevi under lördagen för att Örgryte ska klara sig kvar i superettan.

Och nu har Öis drabbats av ett tungt bakslag inför matchen.

William Atashkadeh, som klev av senast efter en tuff smäll av Mjällbys David Löfquist, har fått sin skadedom. Och anfallaren kommer att bli borta från spel i tre månader, enligt GP.

”Vi tar beslut efter det”

Positivt för Göteborgslaget är dock att Johan Elmander, som fick ta emot två armbågar i ansiktet och var blåslagen efter senaste matchen, fortfarande har möjligheten att komma till spel.

– Han var med på dagens lätta träning och ingår också i matchtruppen. Vi får se hur det känns för honom i morgon och ta ett beslut efter det, säger Börjesson.

Vad har ni för känsla inför matchen?

– Det känns bra, vi vet om förutsättningarna och det kommer att bli en match med en cupfinalskaraktär där allt ställs på sin spets. Det känns som vi har hittat en bra balans i gruppen för att komma väl förberedda, säger han.

Bortsett från Atashkadeh och eventuellt Elmander så finns samtliga spelare tillgängliga i Öis inför mötet på Gamla Ullevi.