Foto: LUDVIG THUNMAN
 Foto: LUDVIG THUNMAN

Nyckelspelare missar Blåvitts cupmatch

Publicerad

På lördagen spelar IFK Göteborg sin tävlingspremiär, i Svenska cupen mot Ljungskile.

Nu står det klart att mittfältaren Mads Albaek missar matchen.

Dessutom deltog inte nyförvärvet Abdul Razak på den sista träningen inför matchen.

IFK Göteborg går in i tävlingssäsongen 2017 genom att spela mot Ljungskile på Bravida arena på lördagen.

Men laget kommer försvagat till premiären. Mittfältaren Mads Albaek kommer nämligen inte att kunna delta i matchen.

– Han är i Danmark av familjeskäl, säger Blåvitts pressansvarige Ulf Jörnvik.

Hur länge han blir borta är fortfarande inte fastställt.

Fler borta på innermittfältet

Dessutom deltog inte heller nyförvärvet Abdul Razak på Blåvitts sista träning inför matchen. Också han missar matchen, och också han spelar vanligtvis på det centrala mittfältet. De innermittfältare som återstår i A-laget är Sebastian Eriksson och Lawson Sabah.

IFK Göteborg spelar mot Ljungskile på lördag klockan 14.00.

Relaterade ämnen
Alexander Piauger
Alexander Piauger
Stefan Nilsson
Stefan Nilsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag