Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Martler klar för Gais: "Kvalificerad"

Otto Martler under den allsvenska matchen mellan Falkenberg och Åtvidaberg 2014. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN

Den allsvenske målvakten Otto Martler är klar för Gais.

30-åringen har skrivit på ett kontrakt över resten av säsongen.

– Otto Martler ansluter nu som tredjemålvakt och det är en mycket bra lösning att få in en så kvalificerad målvakt som backup, säger tränaren Bosko Orovic till Gais.se.

Gais har gjort klart med ett sjätte nyförvärv för sommaren. Efter mittbacken Mavroudis Bougaidis och mittfältarna Anton Wede, Simon Silverholt, August Wängberg och Daniel Benassar Nilsson – så har nu också en målvakt skrivit på för grönsvart.

Den 30-årige Otto Martler, som var en nyckelspelare i det Falkenbergslag som tog sig upp i allsvenskan, har skrivit på ett korttidskontrakt med klubben.

Tre målvakter i truppen

Förutom en meriterad målvakt, så ser Gais tränare också fram emot att få större bredd på sin spelartrupp.

– Det är något av en chansning att bara spela med två målvakter. Jag kan köpa att man gör det under våren när man ändå har chans att komplettera truppen under sommaren. Men under hösten vill vi inte ta den typen av risk, säger Bosko Orovic.

LÄS ÄVEN – Grekisk mittback klar för Gais: "Starkt cv" 

 

Lämnar Norrköping

Otto Martler lämnade Falkenberg efter säsongen 2016, då han skrev på för Norrköping. Men speltiden har varit sparsam och efter att hans kontrakt med den allsvenska klubben gått ut har han nu skrivit på för Gais.

Otto Martler avväpnar Lasse Vibe under ett allsvenskt möte mot IFK Göteborg. Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!