Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ljungskile förstärker – i sista minuten

Ljungskiles tränare Tor-Arne Fredheim var nöjd med sitt nyförvärv. Foto: Andreas Sandström

Blott femton minuter innan transferfönstret stängde fick Ljungskile in övergånghandlingarna till Svenska Fotbollsförbundet som gör Ahmed El Amrani, 23, till LSKs sista förstärkning inför Superettanpremiären på tisdag.

– Jag var där sist av alla, säger tränare Tor-Arne Fredheim till Bohusläningen.

Med mindre än en vecka kvar till säsongsstart borta mot Värnamo har Ljungskile gjort klart med norske ytterbacken Ahmed El Amrani. Ytterbacken som närmast kommer från spel med Fyllingsdalen i norska tredjeligan har meriter från Vålerengen och anlände i måndags för provspel.

Två träningspass på måndagen och en U21-match mot Gais på tisdagen räckte för att övertyga Fredheim om att värva 23-åringen.

– Jag ville se honom i en halvlek. Men han toppade vårt lag och var såpass bra att vi valde att skriva kontrakt med honom, säger Fredheim till Bohusläningen.

El Amrani, som är god vän med IFK Göteborgs nyförvärv Haitam Aleesami som gjorde en väldigt stark debut i januari, har skrivit på ett tre-månaderskontrakt med Ljungskile och säger sig vara nöjd med sin flytt.

"Hört mycket bra om Ljungskile"

– Jag har hört mycket bra om Ljungskile från min kompis Haitam Aleesami som spelar i IFK Göteborg, säger El-Amrani som är tillgänglig på både kanterna, men säger sig trivas bäst på höger.

LSK var i första hand ute efter en rutinerad spelare som kunde konkurrera om en startplats och hade bara timmarna innan stängningen av transferfönstret fyra spelare under uppsikt. Valet föll alltså på El Amrani men det var nära att det inte skulle bli någon övergång då Fredheim inkom med övergångshandlingarna med enbart femton minuter kvar tills transferfönstret stängde.

El Amrani har chans att debutera för A-laget borta mot Värnamo på tisdag.

Monir Loudiyi

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!