Polare i poolen. Kim Örn från Askim vann 50 000 kronor att fritt spendera under Champions League-kvällen. Nu ska han se finalen med Glenn Hysén. Foto: Jonas TobinPolare i poolen. Kim Örn från Askim vann 50 000 kronor att fritt spendera under Champions League-kvällen. Nu ska han se finalen med Glenn Hysén. Foto: Jonas Tobin
Polare i poolen. Kim Örn från Askim vann 50 000 kronor att fritt spendera under Champions League-kvällen. Nu ska han se finalen med Glenn Hysén.  Foto: Jonas Tobin
Här lyfts jacuzzin på plats, den som Kim Örn blixtköpte för de pengar han vann i en spelbolagstävling. Foto: PrivatHär lyfts jacuzzin på plats, den som Kim Örn blixtköpte för de pengar han vann i en spelbolagstävling. Foto: Privat
Här lyfts jacuzzin på plats, den som Kim Örn blixtköpte för de pengar han vann i en spelbolagstävling.  Foto: Privat
Snart redo... Foto: PrivatSnart redo... Foto: Privat
Snart redo... Foto: Privat
Här ska han och Glenn Hysén i kväll sitta och följa Champions League-tävlingen på tv. Foto: PrivatHär ska han och Glenn Hysén i kväll sitta och följa Champions League-tävlingen på tv. Foto: Privat
Här ska han och Glenn Hysén i kväll sitta och följa Champions League-tävlingen på tv.  Foto: Privat
Det är inte första gången Glenn Hysén njuter i badet. Foto: Anders YlanderDet är inte första gången Glenn Hysén njuter i badet. Foto: Anders Ylander
Det är inte första gången Glenn Hysén njuter i badet. Foto: Anders Ylander

Kim ser CL-finalen i en pool – med Glenn

Publicerad

Kim Örn från Askim vann 50 000 kronor att fritt spendera under Champions League-kvällen.

Nu ska han se finalen med Glenn Hysén – i en inlyft jacuzzi.

– Jag eller Glenn kommer ha bästa platsen och se finalen ur liggande position i jacuzzin, säger Örn.

– Det kommer bli hur jävla kul som helst, säger Hysén.

Unibet hade en tävling under kvartsfinalerna och semifinalerna av Champions League där det gällde att gissa resultatet i varje match och antalet kort som delas ut. Kim Örn, som håller på IFK och Barcelona, tog tidigt ledningen och när tävlingen var över hade han vunnit med en poängs marginal.

– En av matcherna blev extra viktig och det var extra känsligt då min tioårige son håller på Bayern München. När Barcelona slog ut dem var det glädje hos mig och raka motsatsen hos honom.

Priset: 50 000 kronor att fördela hur han vill under lördagen.

– Jag funderade på hur jag bäst skulle spendera pengarna. Först tänkte jag äta lyxigt, bo flott på hotell och så fest efteråt. Kanske en skaldjurskryssning och därefter avsluta på någon sportbar. Men sen såg jag en trailer där Glenn testar en jacuzzi. Då fick jag den ultimata idén, säger Kim Örn.

Men legendaren i poolen

En jacuzzi levererades snabbt och har med hjälp av kranbil lyfts in i Kims uterum, som är försett med glasdörrar och en stor projektor.

– Där satt jag och kompisarna och kollade de flesta VM-matcherna i fjol. Jag tänkte att det skulle vara helt perfekt med en jacuzzi där. Och nu är den på plats. Den verkar riktigt bra!

Han ska tillsammans med några vänner och fotbollslegendaren Glenn Hysén tillbringa kvällen i uterummet och jacuzzin.

– Det blev några tusen över när jacuzzin var inköpt. Det ska gå till mat och dryck till tio-femton stycken.

Vad blir det för käk?

– Det blir spansk tapas och småplock och sen kör vi grill också. Jag lagar maten.

Inte Glenn!?

– Nej, jag vet inte om man vågar ha honom vid grillen, säger Kim Örn med ett skratt.

Hans son är inte helt nöjd med att inte få vara med på CL-festen. Men det kommer fler tillfällen.

– Nu när jag förklarat att jacuzzin kommer stå kvar mottogs det med god min ändå. Den kommer bjuda på många sköna stunder. Det känns extra bra att vi får behålla den.

Glenn: "Underbart"

Han är helt säker på att lördagen den 6 juni blir en dag att minnas.

– Det kommer bli kanon oavsett väder. Jag tror det blir en grym match och att mitt Barcelona vinner. Vi kommer ha det jäkligt kul, säger tipsexperten från Askim.

Glenn Hysén är väldigt laddad inför jacuzzikvällen.

– Det är framför allt en ny grej, säger han med ett skratt. Det är fantastiskt. Underbart!

Eric Nilsson
Eric Nilsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag