Foto: Jörgen Jarnberger
 Foto: Jörgen Jarnberger

Kan lämna allsvenska klubben – för Besiktas

Publicerad

Elfsborgs landslagsback Johan Larsson fortsätter att kopplas ihop med utländska klubbar. Senast i raden: Besiktas.

Enligt turkiska sajten Aksam är Larsson aktuell för storklubben.

– Skulle de vara intresserade är det väldigt smickrande, säger Larsson till GT-sporten.

Johan Larsson har varit en av allsvenskans bästa spelare i flera säsonger. Kontraktet med Elfsborg gäller över 2016 – men mycket pekar på att han säljs nu i januari. Larsson har tidigare kopplats ihop med främst holländska klubbar. Nu uppges turkiska Besiktas också vara ute efter honom.

Larsson: "Klassisk storklubb"

Enligt sajten aksam.com.tr har klubben två namn på listan över nya högerbackar: Johan Larsson och Helsingborgs Emil Krafth.

"Johan Larsson vill verkligen till Besiktas", skriver sajten.

När GT-sporten når Larsson vill han inte kommentera om det är aktuellt med en flytt till Besiktas. Han säger ändå:

– Det är en gammal klassisk storklubb. Det är bilden jag har, även om jag inte har stenkoll på dem.

– Min amibition som spelare är alltid att ta nästa kliv. Sen är det fortfarande möjligt att det sker i Elfsborg. Mycket kan hända där också. Som det är nu tillhör jag Elfsborg och åker snart på januariturné med landslaget, säger Larsson.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag