Hyséns ilska efter hoten mot Ali Khan

Foto: Robert Eklund
Foto: Björn Lindgren/Tt

Mohammed Ali Khan och hans familj mordhotades efter självmålet mot AIK.

Nu rasar Sveriges tidigare lagkapten Glenn Hysén mot hoten.

– Fega jävla kräk, säger den tidigare Liverpoolstjärnan.

Mohammed Ali Khan har efter sitt självmål mot AIK fått utstå allvarliga hot.

En person har anonymt ringt upp och riktat dödshot mot Hamstadspelaren och hans familj.

– Jag förstår att folk är djupt besvikna, det förstår jag. Men min gräns går när man hotar min familj till livet, har Ali Khan berättat om hoten.

Nu får han stöd från den tidigare mittbacksstjärnan Glenn Hysén.

– Man blir ju bara så jävla trött. Vad är det för jävla idioter? Det är precis som att folk tror att han gjort det med mening, säger Hysén.

– Att hans familj ska bli dödshotad för att han har gjort ett självmål, vad fan är det frågan om? Det är fotboll vi spelar... hallå! säger en upprörd Hysén som ska kontakta Mohammed Ali Khan under dagen för att stötta Halmstadspelaren.

"Det är sjukt"

Hysén tycker att det är viktigt att polis och Halmstad tar hoten på allvar.

– Kom ihåg VM 1994 när Andrés Escobar gjorde självmål och blev skjuten i Colombia. Det är sjukt! Det är för bedrövligt, säger Hysén.

Den tidigare Liverpool-stjärnan, som vann Uefa-cupen med IFK Göteborg, tycker att sociala medier fört med sig ett hårdare klimat inom fotbollen.

– Jag har ingen patentlösning för hur man stoppar sådant här. Men det är ju det här som också är den jävla skiten med de här med sociala medier, att man kan skicka in vad fan som helst utan att stå för det. Det är ingen som vet vilken fan som skickat in det. Fega jävla kräk är det.