Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Tycker att det ska vara utvisning – inget snack”

Theodor Lennström.Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: TOMMY HOLL/TT / TOMMY HOLL TT NYHETSBYRÅN

GÖTEBORG. Rögle besegrade Frölunda med 2–1.

Båda målen kom efter situationer där Frölunda ville ha med sig utvisning – och båda gångerna var det Theodor Lennström som gick omkull.

– Jag tycker att båda två ska vara utvisning – inget snack, säger han efteråt.

Fullsatt Scandinavium med 12 044 på läktaren, men det blev återigen en förlust för Frölundas del mot Rögle.

Och efteråt var det en deppig stämning i omklädningsrummet.

– Tuff förlust. Jag tycker inte att vi gör en dålig match, men samtidigt kommer vi inte upp i nivån vi vill. Vi har mycket lägen men har inte det som krävs för att vinna, säger Theodor Lennström.

Förutom Roman Wills storspel i Röglekassen så präglades matchen också av ett fysiskt spel, med mycket tuffa närkamper. Bland annat åkte stjärnan Ryan Lasch i backen efter en tuff tackling av Erlend Lesund i inledningen.

– Det var fysiskt där ute i dag, men sådana matcher är roliga och det ska vi vara bra på. Vi har ett fysiskt och starkt lag, säger Lennström.

”Ska vara utvisning”

Båda Rögles mål i matchen kom efter situationer där Frölunda ville ha med sig utvisningar.

Det första efter att Lennström blivit fälld av Ted Brithén – och det andra efter att samme Lennström gått omkull i situation med Hampus Gustafsson, precis innan 26-åringen skickade in 2–0-pucken.

– Jag tycker att båda två ska vara utvisningar, inget snack. Men sen är det domarna som dömer där ute och det tyckte att det inte skulle vara utvisning. Det är så sånt som händer, det är inte lätt för dom heller. Men jag tycker att det ska vara utvisning, säger han.

Får chans till revansch i CHL-semin

För Frölundas del så får man chans till revansch på tisdag. Då väntar CHL-semifinal mot Luleå i Frölundaborg.

– Det ska bli riktigt kul. Det var bra för oss att få den här matchen med mycket tacklingar och fysiskt spel. Vi får se det som en uppvärmning till på tisdag, säger Frölundabacken.