Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Frölundas uppladdning – tacoskväll hos stjärnan

Rhett Rakhshani.Foto: TOMMY HOLL/TT
Foto: TOMMY HOLL/TT

GÖTEBORG. Bortamatch mot den största rivalen Färjestad.

Då laddar Frölunda upp med en tacoskväll hemma hos Rhett Rakhshani.

– Jag tycker att det är dags att få ihop laget och ha lite kul, säger han.

För tredje gången den här månaden ställs Frölunda mot ärkerivalen Färjestad.

Och det kommer sannerligen att bli ett laddat möte.

Inte minst med tanke på att Frölunda vann matchen i Frölundaborg med 8–2 för knappt två veckor sedan – och säkrade avancemanget i CHL.

– Jag räknar med att det kommer att bli en tuff utmaning för oss. Vi ställs mot ett hungrigt lag som vill studsa tillbaka efter förlusten senast. De har säkert gått vidare nu, men jag gissar att det finns motivation kvar och att de vill ha revansch, säger Rhett Rakhshani.

”Det är inget som jag tänker på”

För amerikanen, som var Frölundas poängkung under hösten, har det gått lite tyngre den senaste tiden.

I SHL har det bara blivit en assist på de sex senaste matcherna.

– Det är inget som jag tänker på faktiskt. Det jag tänker på är att jag vill få upp antalet målchanser, jag tycker inte att jag skapar tillräckligt just nu. Jag måste hitta vägar att skapa mer offensivt. Sen själva resultatet är inget jag lägger någon större värdering i, säger han.

Bjuder hem laget på tacoskväll

Tidigare i veckan deltog Rakhshani tillsammans med kompisen Ryan Lasch i en matlagningstävling på Thörnströms kök i Göteborg.

Nu ställer han sig återigen i köket då han under fredagskvällen bjuder lagkamraterna på tacos som uppladdning inför lördagens rivalmöte.

– Jag tycker att det är dags att få ihop laget och ha lite kul – och bjuda på lite mexikansk kultur, säger han med ett leende.

Du är ju lite av en kock vid det här laget?

– Det verkar så. Jag antar att det inte kommer vara lika hög standard som hos Thörnström, men förhoppningsvis uppskattar killarna det ändå, säger han.