Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Frölunda avgjorde – med tre sekunder kvar

Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN
Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

Frölunda HC har haft en tuff start på SHL-säsongen - men i kväll tog man snabb revansch för förlusten mot Luleå i torsdags när Mats Rosseli-Olsen sköt 4-3 med bara tre (!) sekunder kvar av matchen.

Frölundas blott andra trepoängare den här säsongen. 

– Vi har jobbat i motvind men har haft bra perioder i tidigare matcherna men jag tycker vi gör en bra match i kväll, säger matchhjälten i C More.

Inför säsongen tippade en stor majoritet av landets experter, och SHL:s 14 tränare, att Frölunda HC skulle studsa upp efter kvartsfinaluttåget i fjol och vinna SHL i år.

Men starten på säsongen har lämnat mer att önska från Frölunda som inför kvällens match bara tagit en trepoängare och med sex poäng på sex matcher hade bara krislaget Rögle BK färre poäng inför kvällens omgång. 

NHL-lånet premiärmålade

Carl Grundström återvände till Frölunda i veckan efter att ha testat lyckan i Toronto Maple Leafs organisation men NHL-drömmarna stannade vid drömmarna för den här gången och tidigare i veckan debuterade löftet borta mot Luleå - men blev då mållös.

I kväll kom dock första målet i Frölundatröjan för den här säsongen när han sköt 2-1 i den tredje perioden. Efter det gjorde Frölunda ytterligare ett mål.

När alla väntade på förlängningen så klev Mats Rosseli-Olsen fram och sköt 4-3 med bara tre sekunder kvar av matchen och gav Frölunda sin andra trepoängare för säsongen.

– Vi har jobbat i motvind men har haft bra perioder i tidigare matcherna men jag tycker vi gör en bra match i kväll, säger norrmannen i C More.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!