Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hemlighetsmakeriet – kring Hysén-såpan

Familjen Hysén får en egen tv-serie.Foto: HANNA BRUNLÖF & OLLE SPORRONG
Anton Hysén.Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Familjen Hysén får en egen realityserie.

Men de inblandade är fortsatt förtegna om innehållet i programmet.

Enligt GT:s uppgifter har serien redan börjat spelas in.

– Jag säger inte ett ljud tills den dagen det är öppet från de som bestämmer, säger Glenn Hysén.

Glenn Hysén är huvudperson i Kanal 5:s kommande satsning.Foto: HANNA BRUNLÖF

”The Osbournes”, ”Familjen Kardashian”, ”Wahlgrens värld”, ”Parneviks” – och ”Hyséns”.

Hänt var först med att rapportera att familjen Hysén blir nästa kändisfamilj att få en egen tv-serie som ska sändas på Kanal 5.

I ”Hyséns” kommer familjen att bjuda in tv-publiken till deras vardagsliv och serien spelas till största del in på Västkusten.

Fotbollslegendaren Glenn Hysén, 58 – som under våren syns i TV4:s ”Farmen VIP” – kommer att vara huvudperson tillsammans med sonen Anton, 27. 

Hur många övriga familjemedlemmar som ska medverka är oklart, men enligt Hänt kommer Glenns ex-fru Helena att vara med. Enligt GT:s uppgifter kommer Tobias Hysén, IFK Göteborgs anfallsstjärna, däremot inte att medverka.

Anton Hysén vann jubileumsomgången ”Let's Dance 10 år” tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson 2015.Foto: OLLE SPORRONG

LÄS MER: Familjen Hysén får egen tv-serie

”Jag säger inte ett ljud”

Enligt Hänt kommer Glenn Hysén i ett av avsnitten hälsa på sin dotter Charlotte i Norge. I sociala medier har Charlottes make Andreas Drugge, som spelat fotboll i bland annat IFK Göteborg, Elfsborg, Gais och Häcken, hintat om att något är på gång.

Glenn Hysén är i nuläget fåordig kring tv-programmet.

– Jag säger inte ett ljud tills den dagen det är öppet från de som bestämmer. Det får komma klartecken först. Jag har sett att det står massa grejer, men vet inte vem det kommer från, säger han.

Inspirerad av ”Wahlgrens värld”

Enligt GT:s uppgifter har inspelningarna redan dragit i gång och serien blir Kanal 5:s nästa stora realityprogram efter succén med ”Wahlgrens värld”. Det var serien om Pernilla Wahlgrens familjeliv och de höga tittarsiffrorna som inspirerade kanalen till att skapa ytterligare ett program i samma anda.

Dan Panas, som är kommunikationschef på Discovery Networks där Kanal 5 ingår, vill inte kommentera ”Hyséns”.

– Jag kan varken bekräfta eller dementera något, säger han.

 

GT har sökt Anton Hysén för en kommentar.