Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Helenas plan – för att stoppa barnens möte med Camilla

Helena Hysén (bilden) ligger i konflikt med Glenns nya kärlek Camilla Lendott.Foto: HENRIK JANSSON
Glenn Hysén och Camilla Lendott.Foto: HENRIK JANSSON

Glenn Hysén önskar att barnen Anton och Annie skulle vilja träffa hans sambo Camilla Lendott.

Men exhustrun Helena motsätter sig mötet och uppmanar sonen Anton att inte acceptera inbjudan.

– Säg det till din far, att så här ligger det till: ”Du vill att vi ska träffa din nya kvinna, men tyvärr pappa, det är för sent.”, säger hon i Kanal 5:s realityserie ”Hyséns”.

Det är i det senaste avsnittet av serien som sprickan i Hysén-familjen fördjupas.

På ena sidan står Glenn Hysén och sambon Camilla Lendott, på andra sidan Hyséns barn Annie och Anton och exhustrun Helena.

Konflikten grundar sig i ett Facebook-inlägg som skrivits av Lendott, och som riktades till Helena:

Lär dig spelet, din match är över. Du sa håll dig borta från mina barn. Jag är bättre än du och kommer alltid att vara det. Vi är två och du är ensam.

 

 

Schismen har gjort att barnen Annie och Anton inte gärna vill träffa Camilla, enligt programmet. Därför har Glenn föreslagit en middag där de fyra ska träffas.

Helena Hysén: ”Det är för sent”

Men Helena Hysén är inte glad i förslaget.

– Det förstår jag, att han vill ha en middag för att ni ska bli sams. Men säg det till din far, att så här ligger det till: ”Du vill att vi ska träffa din nya kvinna, men tyvärr pappa, det är för sent.”

Glenn tillsammans med barnen Anton och Annie.Foto: KANAL 5

Anton tycker att middagen är ett steg i rätt riktning. Men att föräldrarnas konflikt lägger en skugga över allting.

– Det är det här jag menar. Det kommer ju aldrig lösa sig liksom. Alla går till attack från alla håll, svarar Anton Helena.

Han tillägger:

– Man känner sig kvävd i mitten.

Dottern Annie säger i programmet, om Helena och Camilla:

– Mamma vill inte att vi ska umgås med henne.

Sprickan i Hysén-familjen

Camilla Lendott menar i sin tur att hon skrev inlägget efter att ha fått glåpord kastade på sig av Helena, en händelse som påstås ha ägt rum för flera år sedan. Men hon säger att hon inte har någon konflikt med Annie och Anton.

– Det började med att hon skrek på mig när vi stötte på varandra utanför Liseberg och där ropade hon på mig att jag är ”white-trash” och att jag skulle hålla mig undan från hennes barn, säger hon.

 

 

Helena menar att händelsen inte utspelade sig så, att hon blivit felaktigt anklagad och beskriver det som ”rent förtal”.

– Det är så respektlöst att spy galla över mig. Hon vet inte vem jag är, hon känner inte mig. Jag tycker det är så B så det inte är klokt, säger Helena i programmet.

Sedan skilsmässan från Glenn har Helena varit singel. Hon berättade dock nyligen att hon har en ny, hemlig förälskelse som hon liknar vid en ”het liten grekisk gud”. Hon hoppas även snart kunna få fart på sin karriär då hon i dag står utan jobb.

 

Programmet sänds 21.00 på måndagskvällar i Kanal 5 och kan även ses i Dplay.