Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Helenas lögn – för att fånga in Glenn

Helena Hysén berättar nu hur hon och Glenn träffades.Foto: KANAL 5/"HYSÉNS"
Helena Hysén.Foto: KANAL 5/"HYSÉNS"
Glenn Hysén.Foto: HENRIK JANSSON

Helena Hysén berättar nu om hur hon träffade Glenn första gången.

Hon fejkade ett motorstopp för att få den då redan gifte Glenns uppmärksamhet – vilket lyckades.

– Han tog mitt visitkort. Det dröjde bara fem minuter och så ringde han, berättar exhustrun Helena i tv-programmet ”Hyséns” i Kanal 5.

Men deras kärlek mötte motgångar och Helena frystes ut av de andra fotbollsfruarna, enligt henne själv.

Det är i måndagens avsnitt av den nya tv-serien ”Hyséns” i Kanal 5 som exhustrun Helena berättar om hur hon och den forne fotbollsspelaren Glenn Hysén en gång träffades.

 

 

De två bodde mer eller mindre grannar, då, på 80-talet. Och Helena smidde en plan för att komma Glenn närmare.

– Vi träffades på en parkering. Jag var lite förtjust i Glenn, men han hade ingen aning om vem jag var. Jag bodde här och Glenn där, det var 400 meter mellan varandra. Så klart som attan att om en het kille kommer ner på parkeringen så spanar man, det är ju ögongodis, berättar hon i programmet.

Helena Hysén: Fejkade motorstopp

Glenn Hysén är i dag tillsammans med Camilla Lendott.Foto: HENRIK JANSSON.

En dag skred hon till verket.

– Jag fejkade ett motorstopp, det var det enda sättet jag skulle kunna få kontakt med honom. Ursäkta, men min bil startar inte”, så gick det till.

– Han lyfte motorhuven, men han hade ingen aning om vad det var och han drog i lite sladdar. Så började vi prata lite och det kom fram att jag bodde längre ner på gatan. "Här är mitt visitkort", sen dröjde det bara fem minuter och så ringde han, säger Helena Hysén i programmet.

Komplicerad kärlek

Tricket lyckades alltså. Men parets nyvunna kärlek skulle inte visa sig vara okomplicerad. Glenn var gift och hade barn. Detta fick – enligt vad Helena tidigare berättat i sin bok ”"Stolpskott och Pungsparkar” skriven av Birgitta Sjöberg och utgiven 2008 – de andra fotbollsfruarna att mobba och frysa ut henne.

– De behandlade mig och oss rent ut sagt för jävligt, har Helena Hysén tidigare sagt till GT.

Äktenskapet skulle hålla fram till 2011. Paret gick skilda vägar efter 27 år tillsammans efter att Glenn haft en affär med Marie Brogren. I dag är han tillsammans med Camilla Lendott som också medverkar i tv-serien ”Hyséns”.

Som vi tidigare berättat är relationen mellan Glenns barn Annie och Anton och Camilla frostig. Varken Annie eller Anton vill träffa Camilla, vilket framgick i seriens första avsnitt. Glenn har själv beskrivit situationen som ”infekterad”.

Programmet sänds 21.00 på måndag kväll i Kanal 5 och kan även ses i Dplay.