Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Helena Hyséns utspel om Glenn: ”Han är ett barn"

Helena Hysén beskriver äktenskapet med Glenn Hysén som lyckligt, fram till det att hans otrohet uppdagades. Foto: HENRIK JANSSON
Glenn Hysén håller inte riktigt med om en bild som Helena Hysén ger av honom. Foto: HENRIK JANSSON

Helena Hysén säger att de 27 år hon var gift med Glenn Hysén var en lycklig tid i livet – men beskriver samtidigt exmaken som "ett barn".

– Under vårt äktenskap packade han aldrig sin väska själv. Han är färgblind, och jag satte post-it-lappar på kläderna, säger Helena.

– Det är löjligt. Det stämmer inte, svarar han.

Helena Hysén, 57, fejkade ett motorstopp för att få den då redan gifte Glenns uppmärksamhet – vilket lyckades.

– Han tog mitt visitkort. Det dröjde bara fem minuter och så ringde han, har hon tidigare berättat i tv-programmet ”Hyséns” i Kanal 5.

 

 

Inom kort var paret gifta och tillsammans fick de tre barn. 

– Glenn har ett hjärta av guld, Glenn är en jättefin människa. Men Glenn är ett barn, säger Helena Hysén, och utvecklar:

"Glenn har ett hjärta av guld", säger Helena Hysén. Foto: HENRIK JANSSON

– Glenn har som måtto att leva för dagen. Man kan inte göra någonting åt om någonting händer. Det ordnar sig, liksom. Och det är väl skönt om man kan leva så, men om man har barn och plikter så funkar det inte riktigt. Någon i familjen måste ta ansvar och hålla koll på utflykter, fotbollsturneringar, tvätta och packa. 

”Det är löjligt”

Och det var inte bara barnens väskor som Helena packade, hävdar hon.

– Under vårt äktenskap packade han aldrig sin väska själv. Han är färgblind, och jag satte post-it-lappar på kläderna och skrev vad han skulle ha på sig och när. Dag ett, två, tre och så vidare. Jag har skött allt! Men det är inte så att jag slår mig för bröstet. Jag gjorde det med glädje för jag älskade Glenn.

Glenn Hysén. Foto: Henrik Jansson

Glenn Hysén, 59, tycker dock att Helena överdriver.

– Det är löjligt. Det stämmer inte. Hon packade kanske min väska, men där med post-it-lapparna är inte sant. 

År 2011 skilde sig Glenn och Helena Hysén, efter att Glenn haft en affär vid sidan om. Otroheten kom som en blixt från klar himmel, enligt Helena.

 

– Jag tyckte att vi hade det bra, därför var det en så stor chock för mig när det här inträffade. Skulle man känna sig kvävd i ett förhållande, då tycker jag att man tar upp det med sin partner. Men Glenn är väldigt konflikträdd. Så fort det kommer till ett djupare ämne så drar han ett skämt. Det är en försvarsmekanism.

Och det är en bild som delas av ett av Glenns barn från äktenskapet med Kerstin Mellbin, Blåvitt-hjälten Tobias Hysén.

Tobias Hysén. Foto: ADAM IHSE/TT

Barnasinnet kvar

Tobias har valt att inte medverka i ”Hyséns”, som han upplever som ”fejk”, men på frågan om han tror att serien går hem hos tittarna, svarar han:

– Det kan den nog göra. Det händer ändå grejer och farsan är som han är. Han är rätt rolig att ha att göra med och är helt bekymmersfri. Men jag har förstått att de har haft lite djupare samtal och där har han det ju svårt. Då blir det en situation som han aldrig hade satt sig i annars – och på ett sätt är det bra för det tvingar fram något.

 

 

Glenn Hysén håller med om att han inte gärna ger sig in i djupa samtal om relationer.

– Så är det fortfarande. Jag vill inte hålla på och tjöta om sånt. Det är för tråkigt. Och att jag har barnasinnet kvar är jag bara glad för. Det vill jag behålla så länge jag kan. Det är ju grymt att ha nära till skratt och kunna leka och ha kul, säger han.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!