Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Niclas Fingren: ”17 ner – det är tragiskt”

Niclas Fingren. Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

Redbergslid hade inte en chans mot IFK Kristianstad i Scandinavium. 

Skåningarna vann med hela 39-22. 

– 60 minuter av ren överkörning. Tragiskt, säger Niclas Fingren till C More. 

Redan efter tio minuter var det mer eller mindre avgjort. Gästerna kontrade framgångsrikt mot ett segt och oinspirerat hemmalag, som har blandat och gett den här säsongen. 

– Vi får en jävla tuff start och det har vi fått några matcher nu. Det är det harviga anfallsspelet som gör att vi får sju-åtta kontringar i ryggen och det gör att vi ligger under med åtta mål. Då börjar den negativa trenden direkt och det sätter sig på självförtroendet och då har vi svårt att komma ur det, säger Niclas Fingren till tv-kanalen. 

Till slut blev det alltså 39-22 till IFK Kristianstad i Scandinavium. 

Fingren: ”Pinsamt”

– 17 ner, det är tragiskt. Man försöker peppa varandra och skita i det som har varit och försöker vinna framtida perioder i matchen, men det är noll glöd, noll inställning, noll allting. Det är tufft. Det fallerar ju totalt matchen i genom. Pinsamt. Folk kommer ju ändå hit och tittar, fortsätter Fingren. 

Redbergslid har ännu inte vunnit på hemmaplan i höst. Efter 13 omgångar har laget fem segrar, en oavgjort, sju förluster och parkerar på nionde plats i tabellen. En missräkning så här långt. 

På torsdag väntar IFK Skövde borta innan det är dags för derby hemma mot Önnered (30 november).