Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

25-12 i andra halvlek – uppvisning av Sävehof

Ida Staxen Lagerbons Sävehof kopplade tidigt greppet om Sofia Berndtsson och Skara.Foto: TOMMY HOLL/TT / TOMMY HOLL TT NYHETSBYRÅN
Jamina Roberts.Foto: NICKLAS ELMRIN / BILDBYRÅN

Seger med 25-12 – bara i andra halvlek. 

Sävehof svarade för en mäktig uppvisning mot Skara i Partille Arena. 

– Jag hade sett fram emot en mer spännande match, säger Jamina Roberts. 

Jamina Roberts och kompani studsade tillbaka snabbt efter förlusten mot Höör borta senast. Sävehof gjorde en så gott som prickfri insats mot Skara i den tredje omgången. 

Målvaktsspelet, försvarsspelet i stort och en vass offensiv – allt fungerade för Partillelaget, som drog ifrån direkt. 14-9 i paus, och efter en mäktig andra halvlek så stod det 39-21 på resultattavlan. 13 måls skillnad bara i andra halvlek, alltså. 

– Oj, ja, du hör ju själv. Vi var bra i dag även om vi kanske släpper in några mål för mycket bakåt, säger Jamina Roberts. 

Går det att säga var ni står efter tre matcher? 

– Nej, det är för tidigt. Vi körde över Heid (32-11), kollapsade mot Höör och nu blev det som en ny Heidmatch. 

Trine Wacker Mortensen satte sex av sina åtta skott och var med det Sävehofs främste målskytt. Landslagsdebutanten Nina Dano, 20, fick nöja sig med fem mål på elva avslut.