Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
 Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Han lämnar –  klar för rivalen

Publicerad

Niclas Fingren, 21, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Redbergslid.

Han lämnar därmed Sävehof för största rivalen.

– Jag kände att min utveckling stagnerat de sista åren och att jag behövde byta miljö för att ta steg i min handbollskarriär, säger han i ett pressmeddelande.

Luis Figo, Mo Johnston och Sol Campbell har gjort det. Nu har även Niclas Fingren genomfört en "förbjuden övergång". Niometersspelaren lämnar Sävehof – för att skriva på för rivalen RIK.

– Med Niclas har vi nu sista pusselbiten på plats för säsongen. Vi är överlyckliga och övertygade om att detta blir perfekt för både föreningen och för Niclas själv, säger RIK:s sportchef Henrik Lundström till klubbens hemsida.

Utmanar i toppen

Klubbytet innebär dock inte sänkta ambitioner för Fingren, som hoppas kunna vara med och slåss i toppen med sitt nya lag.

– RIK bevisade även förra säsongen att dem verkligen kan vara med och slåss i toppen av tabellen. Det skall bli väldigt roligt och spännande att representera RIK framöver, säger Fingren i ett pressmeddelande från Redbergslid.

Alexander Piauger
Alexander Piauger

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag