Egzon Binaku. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN
Egzon Binaku. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Häckenbacken nära lånas ut till Ljungskile

Publicerad

Enligt GT:s uppgifter är Häckenbacken Egzon Binaku nära att lånas ut till Ljungskile.

Ytterbacken bekräftar själv intresset.

– Jag vet att Ljungskile är intresserade, säger 20-åringen.

Egzon Binaku gjorde allsvensk debut i fjol. Förra säsongen blev det elva matcher och ett mål (borta mot Malmö).

2016 har det blivit två matcher från start samt tre inhopp i allsvenskan. Häcken vill låna ut Åmålssonen för att han ska få mer speltid.

– Det är viktigt att jag får spela matcher. Det kan bli tal om ett lån, men inget är klart, säger Egzon Binaku.

"Ljungskile har hört av sig"

Enligt GT:s uppgifter är ett lån nära att bli klart.

– Jag känner till att Ljungskile hört av sig. Det är en bra klubb. Jag har pratat med David Johannesson (också han från Åmål, nu utlånad från Gais till Öster) som spelat där innan. Han har sagt bra saker, säger talangen.

Ljungskiles tränare Jonas Olsson, som 2007 ledde Blåvitt till SM-guld, är fåordig.

– Jag kommenterar inga spelare innan något är 100 procent klart. Vi gjorde klart med målvakten Oliver Gustafsson i går. Om det blir fler nyförvärv kan jag inte säga nu, säger Olsson.

Eric Nilsson
Eric Nilsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag