Foto: Peter Holgersson
 Foto: Peter Holgersson

Häcken nära rivalens stjärna – detaljer kvar

Publicerad

Här är spelaren som kan bli Häckens nästa nyförärv.

Enligt uppgifter till SportExpressen.se har klubben erbjudit Åtvidabergs mittfältare Mohamed Abubakari ett kontraktsförslag.

- Inga kommentarer, säger sportchefen Sonny Karlsson.

I och med förlusten mot IFK Göteborg är BK Häcken i princip borträknade från kampen om en plats i Europa nästa säsong.

Nu tar klubben i stället sikte på kommande år.

U21-stjärnan Oscar Lewicki sitter på ett utgående kontrakt och har ännu inte förlängt avtalet.

Allt talar för att mittfältaren lämnar Häcken efter säsongen. Trots det har klubben inte gett upp hoppet.

- Det är inte helt dött. Oscar har sagt att han trivs bra i klubben och vi för diskussioner om vad det skulle finns för öppningar. Samtidigt är han väl också sugen på att testa något nytt, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Anbud från flera klubbar

Nu kan en annan mittfältare vara på väg in.

Enligt uppgifter till SportExpressen.se förhandlar just nu BK Häcken med Åtvidabergs mittfältare Mohammed Abubakari, som sitter på ett utgående kontrakt.

Just nu talar allt för att en övergång blir av, även om spelaren har också anbud från ett par andra klubbar.

BK Häcken ska i nuläget vara spelarens förstaval.

- Jag har inga kommentarer Vi har valt att inte kommentera något kring spelare det spekuleras om , säger Karlsson.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag