Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Glenn Hysén om relationen till barnen: ”Katastrofläge”

Se bilderna från bröllopet.
”Vi pratar inte tyvärr”, säger Glenn Hysén om sin relation till barnen Anton och Annie.Foto: KANAL 5
Foto: HENRIK JANSSON
I tv-serien ”Hyséns” har tittarna fått inblick i bråken inom familjen.Foto: KANAL 5

Glenn Hysén körde rattfull i 110 kilometer över Älvsborgsbron i Göteborg.

Han berättar om episoden, som utspelade sig i början av 90-talet och som inte fick några polisiära konsekvenser, i sin podcast Göttänna som GT tagit del av. 

Samtidigt säger fotbollslegendaren att relationen till barnen Anton och Annie aldrig har varit så dålig som den är nu.

– Det är katastrofläge just nu, säger Hysén, 59.

Glenn Hysén.Foto: HENRIK JANSSON

Tillsammans med sin vän Mikael ”Micke Målarn” Eriksson driver Glenn Hysén, 59, podcasten ”Göttänna”. I det 100:e avsnittet, som publiceras under fredagen och som GT tagit del av på förhand, berättar fotbollslegendaren om sitt liv.

Glenn Hysén pratar bland annat om pengabråket med sin exfru Helena, 57, och om relationen till barnen Anton, 28, och Annie, 25.

Enligt Glenn bidrog inte tv-serien ”Hyséns” till att förbättra relationen.

– Vi har aldrig haft så dålig kontakt som vi har nu. Men sen kan man inte skylla på serien för det. Det har varit så infekterat ett tag nu fram och tillbaka med olika saker. Jag ska inte skylla på serien, att den har gjort att det blivit sämre – men det är katastrofläge just nu. Vi pratar inte tyvärr, säger Glenn Hysén i avsnittet.

Anton Hysén.Foto: KANAL 5
Annie Hysén.Foto: KANAL 5

”De tycker Camilla är helt oduglig”

Det är ingen hemlighet att relationen mellan Glenns fru Camilla Lendott, 50, och Glenn och Helenas barn varit allt annat än bra. 

Redan i tv-serien om familjen fick tittarna se det. 

Bakgrunden är ett bråk mellan barnens mamma Helena och Camilla – där barnen tagit Helenas parti.

Anton och Annie valde även att bojkotta Glenn och Camillas bröllop för drygt en månad sedan.

Glenn Hysén och Camilla Lendott gifte sig den 31 augusti 2019.Foto: HENRIK JANSSON

– Det är skit. Jag vill inte ha det så här egentligen, men vad ska jag göra åt det? De har valt och tagit det här steget och de vägrar prata med mig och tycker att Camilla är helt oduglig på alla sätt och vis. Och jag fattar inte varför. De har ingenting med henne att göra, säger Glenn Hysén i podcasten och fortsätter:

– Jag hoppas ju naturligtvis att det blir bättre, det är mina egna barn. Jag vill inte ha det så här. Men av olika anledningar har det blivit så här och jag kan inte bara slicka röv hela tiden. Det är så mycket skitsnack därifrån gentemot Camilla, oftast då. Det är inte lätt.

Dottern Annie Hysén svarar GT i ett sms:

– Inga kommentarer.

GT har även sökt Anton Hysén för en kommentar.

Glenn Hysén, 59, och Camilla Lendott, 50, gifte sig för en dryg månad sedan.Foto: HENRIK JANSSON

Körde bil – ”halvpackad”

Glenn Hysén berättar även i podcasten om när hans spelbutik i Kaverös i Frölunda, som han köpte när han återvände till Sverige från Liverpool, blev utsatt för inbrott en kväll. 

Och hur det ledde till att han själv begick ett brott.

– Jag var inte där. Min exfru Helena jobbade då. Jag kan inga detaljer, men jag sitter hemma då och dricker sprit. De ringer och säger: ”Du, de har blivit rånade där uppe.” Va?! Så jag hoppar in i bilen, halvpackad och kör som en jävla dåre. 110 kilometer i timmen över Älvsborgsbron rätt bort. Jag hade kunnat åka dit stenhårt, men jag fick bara ett spel och jag bara skakade när jag kom dit. De kom över 1 000 spänn kanske, säger Glenn i avsnittet.

GT har utan framgång sökt Glenn Hysén för en kommentar.

Ögonblicket Glenn inser att svensexan precis har börjat

Den förklädde mannen är Glenns barndomsvän Teddy Markström – och det som väntar det tidigare fotbollsproffset Hysén är hans egen svensvexa.