Frölundaklacken med Goa Gubbar-ordföranden Daniel Persson i spetsen. Foto: Per Wissing
Frölundaklacken med Goa Gubbar-ordföranden Daniel Persson i spetsen. Foto: Per Wissing

Gå på Blåvitt – och få
gratis Frölunda-plåtar

Publicerad

På söndag spelar IFK Göteborg hemma mot Åtvidaberg.

Alla som går på matchen på Gamla Ullevi får två biljetter – till Frölunda-Färjestad.

Det skriver Blåvitt på sin sajt.

IFK Göteborg är mitt uppe i den allsvenska toppstriden och möter mittenlaget "Åtvid" på Gamla Ullevi på söndag.

I nuläget är ungefär 7 000 biljetter sålda.

Samtidigt nalkas hockeysäsongen – Frölunda är mitt uppe i European Trophy. Fredag 6 september möter laget Färjestad i Scandinavium, i den näst sista ET-matchen.

Då samarbetar Blåvitt och Frölunda för att öka publiksiffran i Scandinavium.

"Där finns 2 000 biljetter"

Alla som visar upp sin biljett till IFK-Åtvidaberg efter matchen får två plåtar till Frölunda-Färjestad.

"Notera att erbjudandet enbart gäller i samband med IFK–Åtvidaberg. Biljetterna hämtas i Gamla Ullevis biljettkassa (bredvid Blåvittshopen). Där finns 2 000 biljetter att ta del av för de som vill uppleva det nya, snabba och aggressiva Frölunda Indians", skriver IFK Göteborg på sin hemsida.

Mattis Wikström
Mattis Wikström

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag