Gustafsson. Foto: Avdo BilkanovicGustafsson. Foto: Avdo Bilkanovic
Gustafsson. Foto: Avdo Bilkanovic
Foto: Peter HolgerssonFoto: Peter Holgersson
 Foto: Peter Holgersson

Frölundas målvakt skällde ut egna laget

Publicerad

LINKÖPING. Frölunda rasade ihop i sista perioden.

Johan Gustafsson storspelade i kassen – men efter 5–0 åkte han upp till båset och skällde på sina lagkamrater.

– Det var mer en aktion, att nu får det räcka, säger Gustafsson.

– Det var bra gjort av "JG", han gör en kanonmatch, säger lagkaptenen Joel Lundqvist.

Linköping var det klart bättre laget i Saab arena under lördagseftermiddagen.

Men Johan Gustafsson storspelade och höll gästerna kvar i matchen.

Inför sista perioden stod det "bara" 1–0 i resultattavlan.

Men Frölunda rasade ihop i tredje perioden och släppte in fyra mål.

Tre av dessa kom från Rhett Rakhshani – och efter 5–0 fick Gustafsson nog.

Han tog en sväng förbi det egna spelarbåset och slog ut med armarna.

– Jag vet egentligen inte om jag säger något, utan det är mer en aktion så dem ser att det räcker. Det stod 5–0 och vi ska klara av att spela av matchen. Sen är det frustration också och sånt som händer, säger Gustafsson.

Frölundas lagkapten Joel Lundqvist:

– Vi jobbade inte klart situationerna i slutet av matchen. Den var kanske förlorad men för "JG:s" skull ska vi spela klart matchen riktigt. Det var inte okej, det var bra gjort av "JG" och han gör en kanonmatch.

Linköping har tre raka segrar

Linköping har haft en imponerande vecka och vunnit tre raka matcher, både mot Frölunda och Skellefteå som ligger i toppen av tabellen.

– Det var inget snack, Linköping var bättre matchen igenom och det finns ingen anledning för oss att analysera det här djupare. De hade bra fart på grejerna och spelade mycket bättre än vad vi gjorde. "JG" höll oss kvar i matchen, säger Lundqvist.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag