Foto: MICHAEL ERICHSENFoto: MICHAEL ERICHSEN
 Foto: MICHAEL ERICHSEN
Lagkapten Joel Lundqvist. Foto: MAJA SUSLIN/TTLagkapten Joel Lundqvist. Foto: MAJA SUSLIN/TT
Lagkapten Joel Lundqvist.  Foto: MAJA SUSLIN/TT

Frölunda ska presentera nyförvärv

Publicerad

Frölunda har börjat rusta inför nästa säsong. 

Klubben har meddelat att man ska presentera två nyförvärv senare i dag. 

Mästarna från 2016 har stuvat om rejält i sitt lagbygge. Kuggar som Robin Figren och Henrik Tömmernes har försvunnit, samtidigt som sportchef Fredrik Sjöström kunnat visa upp en rad tunga nyförvärv. Totalt har man gjort sex värvningar inför nästa säsong. Målvakten Johan Mattsson från Timrå, den förre poängkungen Ryan Lasch från Bern, Brynäs forwardstvillingar Pathrik och Ponthus Westerholm, backen Jakob Stenqvist (som lånas ut till Björklöven under nästa säsong) och JVM-stjärnan Max Friberg. 

Frölunda värvar

Men Frölunda är inte klara där. I ett pressmeddelande har klubben signalerat att man ska presentera två nya värvningar på måndagsförmiddagen. 

"Nummer 5 och nummer 24 finns tillsammans med Frölundas sportchef Fredrik Sjöström tillgängliga på Campus på måndagsförmiddagen", skriver Frölunda i pressmeddelandet. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag