Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sjöberg utskriven från sjukhuset – så firar han

Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL

Patrik Sjöberg ger ett glädjebesked.

Han är nu återigen utskriven från sjukhuset efter bakslaget i helgen.

”Jag har gett mig fan på att bli frisk för nu räcker det med skit”, skriver Sjöberg på Instagram.

Höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg blev allvarligt sjuk för ungefär två månader sedan.

Han trodde att han hade drabbats av covid-19 men efter att ha förts till sjukhus med ambulans bekräftades det att han hade drabbats av dubbelsidig lunginflammation och sepsis, en allvarlig och livshotande blodförgiftning. 

– När de röntgade mig hittade de ett knytnävsstort kluster av stafylokocker vid ena lungan, berättade Sjöberg för SportExpressen efter att han blivit utskriven.

Patrik Sjöberg har lämnat sjukhuset

Men efter att Sjöberg lämnade sjukhuset tvingades han läggas in igen den senaste helgen.

”Jag har fått tillbaka skiten, bakterierna har angripit ländryggen, det är därför jag har haft så jävla ont i ryggen”, skrev Patrik Sjöberg i ett sms.

Bara några dagar efter bakslaget kommer nu Sjöberg med ett glädjebesked på Instagram – ett besked som han firar med mat och dryck. Tillsammans med en bild på pyttipanna och stekt ägg skriver Sjöberg att han är utskriven igen.

”Snitsade ihop en egenproducerad pyttipanna och firar med ett glas Coca-Cola för jag blev utskriven från Östra sjukhuset i dag. Skönt att vara hemma igen och även om jag skall äta penicillin en månad till så har jag gett mig fan på att bli frisk för nu räcker det med skit! Ha en trevlig helg”, skriver Sjöberg.

https://www.instagram.com/p/CPJC1sRHBWS/