Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG

Patrik Sjöberg på plats med Ida, 22

Publicerad

I måndags anlände Patrik Sjöberg till TV4-galan "Tillsammans mot cancer" med fotomodellen Ida Ovmar, 22.

Sjöberg ville då inte bekräfta huruvida de två var ett par eller ej.

Men under måndagens Idrottsgala ställde sig Sjöberg och Ovmar återigen på röda mattan tillsammans.

Patrik Sjöberg är en av Sveriges största idrottsprofiler genom tiderna och är än i dag starkt förknippad med sitt världsrekord i höjdhopp, 2.42, på Stockholms stadion 1987. 

Förra måndagen var han på TV4-galan "Tillsammans mot cancer" i Stockholm.

Vid sin sida hade han modellen Ida Ovmar, 22. De båda visade stolt upp sig för såväl pressfotografer som sina följare på Instagram.

Enligt sajten Stoppa Pressarna är Sjöberg och Ovmar ett par, Men när SportExpressen ställde frågan gav Patrik Sjöberg svävande svar.

– Vi kom dit tillsammans, sade han kort.

Har ni ett förhållande?

– Det var en jättefin gala och det slogs rekord i antal månadsgivare, vilket är bra. Det tycker jag är mycket viktigare att skriva om.

Du vill inte kommentera det?

– Nej, det har jag ingen lust att göra.

 

LÄS ÄVEN: Här anländer Anna Holmlund till Idrottsgalan. 

Patrik Sjöberg på Idrottsgalan med Ida, 22

Under måndagen är det dags för Idrottsgalan i Globen.

Tidigare under kvällen bekräftade Patrik Sjöberg att han var på väg dit med Ida Ovmar i sällskap, något han skrev om på sitt Instagramkonto.

"På väg till #idrottsgalan2018 med @idaovmar", skriver han i bildtexten.

Senare dök de också upp tillsammans på röda mattan i Globen och ställde upp framför fotografernas blixtar.

22-åriga Ida Ovmar kommer från Jokkmokk och tävlade i Miss Universum för ett år sedan. Hon har tidigare varit med i flera skönhetstävlingar, som Miss Bride of Sweden, Miss Exclusive och Miss Supranational. 2016 vann hon den amerikanska skönhetstävlingen Miss Continents i Las Vegas som första europé någonsin.

 

GRATIS! Ladda ner GT:s nyhetsapp i Iphone & Android.

 

https://www.instagram.com/p/Bd-fycHDNQp/?hl=sv&taken-by=242patrik
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag