Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tre spelare utgick med skador när Öis kryssade

Hannes Sahlin var en av spelarna som klev av matchen skadad.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Ajdin Zeljkovic.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Örgryte fortsätter att gå tufft i superettan.

Hemma mot Jönköpings Södra blev det ett nytt kryss, efter att tre (!) spelare utgått skadade i Öis.

– Det är klart att det inte är bra, säger tränaren Dane Ivarsson i Dplay.

Örgryte har haft allt annat än någon rolig inledning på den här säsongen.

Efter tio omgångar har man endast lyckats ta en seger, och i tabellen har man rasat ner som jumbo.

Lördagens hemmamatch mot J-Södra blev en tung historia för Öis del. Trots stundtals riktigt bra spel med några högkaratiga målchanser lyckades man inte få hål på Frank Pettersson i gästernas målbur, och matchen slutade 0–0.

Men som om inte den nya poängförlusten vore nog för Göteborgslaget. Man tvingades dessutom se tre spelare utgå med skador.

Öis mardröm – tre spelare utgick skadade

Matchen hade inte ens hunnit bli fyra minuter gammal innan första smällen kom, då Anton Lans tvingades kliva av planen. Några minuter innan halvtid gick även Hannes Sahlin samma väg till mötes.

Och i den 68:e minuten tvingades Ailton Almeida, som blev inbytt vid den första skadan i matchen, kliva av med känning.

– Det säger sig självt. Vi tvingas göra två byten i första och har bara ett kvar som vi sedan tvingas göra tidigt i andra. Det är klart att det inte är bra, säger Dane Ivarsson uppgivet i Dplay, som inte hade någon rapport att lämna vad gäller trions status.

”En helt okej prestation”

Men trots den truppmässiga motgången svarade Öis för en stark slutforcering av matchen där man radade upp några heta chanser för att avgöra. Men någon utdelning fick man inte, och matchen slutade mållös.

– Det är ganska bra i perioder. Vi har ett bra presspel och vinner boll högt periodvis. Sen kommer vi inte åt dem alls stundtals och då är dem skickliga. De dödar tid och spelar igenom oss på ett bra sätt. Totalt sett är det en helt okej prestation men vi vill mer, säger Ivarsson.