Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tappade placering i den sista minuten

Daniel Paulson hoppas på ett bättre 2020.Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

Ett insläppt mål i den femte tilläggsminuten.

Om det förhindrats hade Öis kommit på sjätte i stället för sjunde plats i superettan.

– Vi hade hoppats på mer i år, vi ville ta en av de tre översta platserna i serien, säger Daniel Paulson efter 4–4 mot Norrby.

Förra året var Öis lagkapten Daniel Paulson inte med i den sista matchen.

Då hade han precis dragit korsbandet och gick in i vinteruppehållet med vissheten att det knappt skulle bli något spel den här säsongen.

Bolltapp på fel ställen

Men när Öis på söndagen avslutade årets säsong mot Norrby på Borås arena var Paulson i högsta grad med.

När han lämnade planen efter 71 minuter ledde Öis med 4–2, sedan fick han från sidan se både reducering och kvittering för hemmalaget.

– Vi borde egentligen ha lyckats stänga ner där. Men det blev några bolltapp på fel ställen, annars tycker jag att vi var det bättre laget, säger Paulson.

Efter att serien nu är slutspelad ska allt summeras och analyseras. 

– Vi hade hoppats på mer och är naturligtvis supermissnöjda med att vi inte var med och slogs i toppen, säger Paulson.

– För min egen del var det skönt att ha fått de här matcherna sen jag kom tillbaka. Nu tänker jag inte på skadan längre och det känns bra inför nästa säsong.

Mycket ska klicka

Förra året överraskade Öis med en fjärdeplats, i år är besvikelsen stor efter att ha blivit sjua.

Vad kan vi förvänta oss av 2020?

– Det är väldigt svårt att säga. Som vanligt vid den här årstiden vet man inte vilka spelare som kommer att vara kvar. Först och främst ska vi ju få in en tränare och så är det mycket annat som ska fungera. Det kommer att finnas arbete att göra på Öisgården, svarar Daniel Paulson.

Har du själv en önskelista?

– Nej, det är svårt. Vi har haft bra spelare i år precis som förra året. Men det är mycket som ska klicka med hela laget. Det gäller exempelvis att truppen får vara så skadefri som möjligt. Men jag hoppas att vi är med i toppen nästa år, säger Öis-spelaren.