Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stor besvikelse i Öis efter ny förlust

Fredrik Andersson.
Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Öis har ännu inte vunnit i superettan.

Borta mot Falkenberg förlorade man med 2-3 på övertid.

– Jag vet inte vad man ska säga. Jag är mest besviken över min egen prestation, säger Fredrik Andersson.

Öis jagade sin första seger för säsongen när man åkte till Falkenberg och ställdes mot nedflyttade Falkenberg.

Men som så många gånger förr släppte man in det första målet och fick ett jobbigt utgångsläge. Men Öis repade sig och hittade kvitteringsmålet, innan Falkenberg utökade ledningen till 2-1.

I den andra halvleken kvitterade Öis återigen via tvåmålsskytten Ajdin Zeljkovic – och länge såg det ut som att Öis återigen skulle få med sig en poäng.

Men Falkenberg ville annat.

– Grabbarna krigar på fullständigt men vi får jämföra oss själva med Häcken lite, och inse att vi inte har det lilla extra med oss just nu. Det är lite oflyt och mycket som studsar emot oss, säger Fredrik Andersson.

Falkenberg gjorde mål – Öis ville ha offside

Falkenberg vann till sist matchen med 3-2 efter mål på övertid, i en minst sagt rörig situation.

Öis spelarna ropade på offside och Fredrik Andersson i målet slutade i princip spela då han trodde domaren skulle blåsa. Arvid Brorsson försökte täcka undan bollen i det öppna målet, men det resulterade i ett självmål.

– Det kändes som en solklar offside, men det var det tydligen inte. Jag vet inte vad man ska säga... Det är en otrolig besvikelse, säger Fredrik Andersson.

Efter situationen fick Andersson ett gult kort efter ett mindre utbrott på domarteamet.

– Jag får be om ursäkt om det utbrottet jag fick. Det var en dålig insats. Eller, det är mest min egen prestation jag är besviken på i dag, säger han.

Öis jagar sin första seger

Öis har ännu inte vunnit i superettan och har endast två poäng på fem spelade matcher.

– Känslan är ändå positiv. Vi tror stenhårt på våran idé. Det gäller att inte börja misstro på det vi håller på med, jag tror stenhårt på det här, säger Fredrik Andersson.