Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Självkritiskt i Öis efter derbytorsk

Kevin Ackermann.Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Fredrik Andersson.Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Det var ord och inga visor från Öis–spelarna efter derbyförlusten mot Gais. 

Fredrik Andersson och Kevin Ackermann var båda nästan svarslösa efter 2-0–förlusten.

– Det är inte försvarbart att spela så här i ett derby, säger Kevin Ackermann.

Fredrik Andersson svarade visserligen för en bra insats mellan stolparna, men var trots det otroligt besviken efter Öis förlust i derbyt mot Gais. Målvakten släppte två bollar förbi sig och skrek ut sin frustration på med- och motspelare vid ett par tillfällen.

– Jag var jättearg i dag. Många gånger. Hade jag inte gjort vissa räddningar jag gjorde så hade det kunnat bli direkt pinsamt, faktiskt. De är mycket hungrigare i dag, vi är inte ens etta, tvåa eller trea i duellerna, säger Andersson och fortsätter:

– Vår bästa period är väl nästan efter deras ledningsmål, då har vi en stund där vi steppar upp. Ofta har man spelat endimensionella matcher där det har varit ställningskrig i 90 minuter, men jag har nog inte spelat ett derby där det ena laget var så överlägset. Så fruktansvärt ledsen och besviken över vad vi presterar i dag.

”Inte försvarbart”

Kevin Ackermann, som efter slutsignalen var minst sagt rasande i Dplay och fick ur sig haranger som ”det är åt helvete, det är så fucking dåligt”, utvecklar: 

– Det är inte försvarbart att spela så här i ett derby. Det är bara ett lag på planen i dag, så är det. Jag vet inte vad det är, det är bara för jävla dåligt.